Neler Yeni

Yardım İTOPYANIN ALIŞVERİŞ POLİTİKASI

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
sadetdin yaman
ÜRÜNÜ SİPARİŞ ETTİM KABLOLU BİR ŞEKİLDE GELECEĞİ SÖYLENDİ FAKAT SİPARİŞTE BÖYLEYDİ ÜCRETTE KARTIMDAN ALINDI KARGOYA VERİLDİ ÜRÜN. BU KONU HAKKINDA NE YAPABİLİRİM ? HAKKIMI NASIL ARAYABİLİRİM ? @Ckribrahim

image.png

Can...

80+ Platinum
ÜRÜNÜ SİPARİŞ ETTİM KABLOLU BİR ŞEKİLDE GELECEĞİ SÖYLENDİ FAKAT SİPARİŞTE BÖYLEYDİ ÜCRETTE KARTIMDAN ALINDI KARGOYA VERİLDİ ÜRÜN. BU KONU HAKKINDA NE YAPABİLİRİM ? HAKKIMI NASIL ARAYABİLİRİM ? @Ckribrahim

image.png
kabloluyum diye bağırıyor hocam usb yazıyor kablolu yazıyor riske atmaya deymezdi iade edicem diye önce firmaya haber edin sonra kargoyu teslim almayın vs derler

jımalya

80+ Bronze
siparis iptal yaziyo orda bas ona iptal et

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

image.png
Hocam başlığı yanlış yazmışlar geriye kalan tüm her yerde kablolu olduğu yazıyor.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
sadetdin yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ama aradım sordum 2 kez kablosuz kulaklık wireles denildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kabloluyum diye bağırıyor hocam usb yazıyor kablolu yazıyor riske atmaya deymezdi iade edicem diye önce firmaya haber edin sonra kargoyu teslim almayın vs derler
tamamda arayıp sordum 2 kez müşteri hizmetleri kulaklık wireles dedi

Can...

80+ Platinum
evet ama aradım sordum 2 kez kablosuz kulaklık wireles denildi

tamamda arayıp sordum 2 kez müşteri hizmetleri kulaklık wireles dedi
gelince videolu şekilde al kutusunu açma çıkarma kutusundan dışında yazar wireless olmadığı ara sor teyit al onuda ses kaydı al videolu şekilde kablolu gelirse thh ye başvur

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,297
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Belki hem usb hem kablosuz modu vardır benim Fury X de bile var

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
sadetdin yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki hem usb hem kablosuz modu vardır benim Fury X de bile var
valla bilmiyorum kanka birine daha aynı şey olmuş ellerinde kablosuz yokmuş virtiso teklif etmişler

gelince videolu şekilde al kutusunu açma çıkarma kutusundan dışında yazar wireless olmadığı ara sor teyit al onuda ses kaydı al videolu şekilde kablolu gelirse thh ye başvur
ses kaydı almak yasak değil mi ?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Hatalı başlık yazılmış, uğraşmaya gerek yok. Müşteri temsilcileri başlığa göre kablosuz demişlerdir. Ürün geldiğinde iade etmeniz yeterli olacaktır.

Can...

80+ Platinum
valla bilmiyorum kanka birine daha aynı şey olmuş ellerinde kablosuz yokmuş virtiso teklif etmişler

ses kaydı almak yasak değil mi ?
bildiğim kadarıyla değil ama sonuçta kendini güvenceye alma amaçlı onlarda kayıt altına alıyor görüşmeleri

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil

image.png

Aynı olayı bende yaşamıştım hocam rampage fury x wireless sanarak satın aldım sonradan kablolu versiyonunu ulaştı elime iki yolu var ya kargocuya geri göndermesini isteyin ya da aldıktan sonra iade işlemi başlatın kutuyu açmayın tabi ki yoksa kabul etmiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,003
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom