BİLGİSAYAHĞRĞRR diye ölen 6 yaşında çocuklar için koyulmuş basit, ama işlevli bir taktikİsteyen istediği fiyatı yazıyor işte. Bilmeyen biriyse yitele gitsin.
Maalesef burda olan o babalara oluyor. Sırf çocuğuma bilgisayar alıcam diye çoğu asgari ücretle çalışıp yediğinden bile kısıyordur ama bu aç gözlü firmalar kazıklama derdinde.BİLGİSAYAHĞRĞRR diye ölen 6 yaşında çocuklar için koyulmuş basit, ama işlevli bir taktik
işteMaalesef burda olan o babalara oluyor. Sırf çocuğuma bilgisayar alıcam diye çoğu asgari ücretle çalışıp yediğinden bile kısıyordur ama bu aç gözlü firmalar kazıklama derdinde.
Bence gayet durumdan memnunlar dolar - euro enflasyon ortadayken %1 le seçim 2 tura bıraktılarMaalesef burda olan o babalara oluyor. Sırf çocuğuma bilgisayar alıcam diye çoğu asgari ücretle çalışıp yediğinden bile kısıyordur ama bu aç gözlü firmalar kazıklama derdinde.
Hocam inanın yoruldum...Bence gayet durumdan memnunlar dolar - euro enflasyon ortadayken %1 le seçim 2 tura bıraktılar
İtopyadan direkt alınmaz sistem. Denk getirmek lazım kampanya ileArkadaşlar biraz sistem bakayım dedim fakat diğer sitelerde 10 k 12 k olan bu sistemler burda neden bu kadar rezil fiyatlardan satılıyor ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
serbest piyasa.. kapitalist duzenArkadaşlar biraz sistem bakayım dedim fakat diğer sitelerde 10 k 12 k olan bu sistemler burda neden bu kadar rezil fiyatlardan satılıyor ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle