Neler Yeni

Itopyanın iade süreçleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Other world
itopya.com üzerinden klavye satın aldım. ürünü kargoya vermeleri 3 gün sürdü. ertesi gün elimde oldu.
klavyeyi almaktan vaz geçtiğim için klavyeyi açmadan aynı gün iade ettim. takip ettim ve ertesi gün ellerinde oldu.
tam 5 gündür para iadesi bekliyorum. müşteri hizmetlerine durumu soruyorum tam çok kötü konuşuyorlar. bekleyin vs.

bunları tüketici hakem heyetine şikayet etmeyi düşünüyorum.

bunlardan alışveriş yapmayı düşünenler için bilgilendirme olsun.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
umut şahin
itopya.com üzerinden klavye satın aldım. ürünü kargoya vermeleri 3 gün sürdü. ertesi gün elimde oldu.
klavyeyi almaktan vaz geçtiğim için klavyeyi açmadan aynı gün iade ettim. takip ettim ve ertesi gün ellerinde oldu.
tam 5 gündür para iadesi bekliyorum. müşteri hizmetlerine durumu soruyorum tam çok kötü konuşuyorlar. bekleyin vs.

bunları tüketici hakem heyetine şikayet etmeyi düşünüyorum.

bunlardan alışveriş yapmayı düşünenler için bilgilendirme olsun.
normal iadeler saniyesinde olmaz 1-14 gün arasında oluyor genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Other world
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normal iadeler saniyesinde olmaz 1-14 gün arasında oluyor genelde
normal değil. 1 günde iade yapan firmalar da var. 14 gün yasal süre, bunu biliyorum ama bunun gibi firmalar kanunları suistimal yapıyorlar.

açılmamış ürünü iade almak için bekletmeleri, benim o parayı kullanamayacağım anlamına geliyor. bunlar iade edecekler de, banka benim hesabıma geçecekte ölme eşeğim ölme.

hepsiburada satıcısından aldığım ürünü ertesi gün iade yapabiliyorsa, bunlarda sorun var demek ki. ya da ben burada kötü niyet ararım.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
umut şahin
normal değil. 1 günde iade yapan firmalar da var. 14 gün yasal süre, bunu biliyorum ama bunun gibi firmalar kanunları suistimal yapıyorlar.

açılmamış ürünü iade almak için bekletmeleri, benim o parayı kullanamayacağım anlamına geliyor. bunlar iade edecekler de, banka benim hesabıma geçecekte ölme eşeğim ölme.

hepsiburada satıcısından aldığım ürünü ertesi gün iade yapabiliyorsa, bunlarda sorun var demek ki. ya da ben burada kötü niyet ararım.
iade başlatsalar bile bu yasal çerçevede olduğu için sana kesilen faturanın iptali paranın iade süreci her firmada farklı bazı iadeler hızlı yansır bazısı yavaş yani yasal süre içinde yatırlar merak etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Other world
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şunu da eklemem lazım; ürünün kaydının açılmadığını söylüyorlar. yani sanki ben ürünü onlara iade olarak göndermemişim gibi davranıyorlar.
Screenshot_1.png

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
efe can
Hocam ben iade talebi açmadan itopyaya gönderdim onlarda 5 günde filan kayda geçirip vektrona gönderdiler. Şuan benimkide 3 4 gündür vektronda daha bekliyorum. İade alacaklar mı oda ayrı bi sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Other world
itopyadan iade talebi açtıktan sonra kargo yaptın demi
Wp üzerinden iade kodu istedim. O şekilde gönderdim. Talep konusu geçmedi. Bir kaç defa sordum ama geçiştiriyorlar. Konuşma üslupları iyi değil. Yardım etmek, sorunu çözmek yerine baştan savmaya çalışıyorlar.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
efe can
Ama benim ürün bozuk diye vektrona gitti seninki gidermi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben iade talebi açmadan itopyaya gönderdim onlarda 5 günde filan kayda geçirip vektrona gönderdiler. Şuan benimkide 3 4 gündür vektronda daha bekliyorum. İade alacaklar mı oda ayrı bi sorun
İtopya epostaya kod gönderdi o kodla gönderdim ama iade talebi açmadım siteden

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
umut şahin
Wp üzerinden iade kodu istedim. O şekilde gönderdim. Talep konusu geçmedi. Bir kaç defa sordum ama geçiştiriyorlar. Konuşma üslupları iyi değil. Yardım etmek, sorunu çözmek yerine baştan savmaya çalışıyorlar.
whatsapp konuşmalarını referans göster o zaman daha hızlı yapsınlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,195
Üyeler
161,406
Son üye
Cenk_Tr
Top Bottom