Zaten servise vermiş onlarda. İçine servis kağıtlarını koymuşlar. Tamir eden falan filan. Adamlar dalga geçer gibi "Tüm testler yapıldı .mouse tekeri dönüyor" yazmışBende aynı sebepten garantiye göndereceğim hatayı en başta ürünü itopyaya göndererek yapmışsın direkt olarak garantiye yollaman lazımdı ben güç kaynağımı gönderdim 20 gün ellerinde beklettiler 10 günde yersen servis kaydı süresi ve bana gönderilmesi sürdü bir ayım çöpe gitti garanti belgesinde yazan servis hangisiyse ona göndermen lazım ben arayıp servisi haşlarken bana sakince ürün elimize hiç ulaşmamış tüm süreçte itopyadaymış diyince şok olmuştum satın aldığın yere değil servise gönder
Bu modelde kronik sorun olduğu için işlerine gelmiyordur TR sevisinde ürünü söküp scrool clicki lehimle değiştirebileceklerini falan sanmıyorum yapılması gereken değişim onuda yapmamak için scrool click yerine scrool hakkında rapor hazırlamışlarZaten servise vermiş onlarda. İçine servis kağıtlarını koymuşlar. Tamir eden falan filan. Adamlar dalga geçer gibi "Tüm testler yapıldı .mouse tekeri dönüyor" yazmış
Kutusundaki garanti belgesine bakbendede deathadder v2 mini var soldaki arka tuş içine göçtü sonra sallanmaya başladı garanti için nereye ulaşmam lazım ?
Şimdi bir daha yollasam gene aynı şey olacak. Bunun kökten çözümü ne olur ki? Yenisi alayım desem ateş pahası 200 liraya almıştım bunu zamanında.Tamiri Itopya yapmıyordur Razer servisine yollar onlar.
Hangi servise yolladın hocam böyle yapacaklarsa hiç göndermeyeyim umarım aynı servis değildirŞimdi bir daha yollasam gene aynı şey olacak. Bunun kökten çözümü ne olur ki? Yenisi alayım desem ateş pahası 200 liraya almıştım bunu zamanında.
Arena bilgisayar olması lazım.Hangi servise yolladın hocam böyle yapacaklarsa hiç göndermeyeyim umarım aynı servis değildir
Yapma beBilgisi olan yok mu kime nereye ulaşmak gerekli? Adamların tek yaptığı şey ürünün kutusunu biraz yırtıp geri yollamak oldu. Garantim 8 ağustosta bitiyordu ben 4 ağustosta falan yollamıştım. Şimdi yollasam çakallık yapıp garantiniz bitmiş yazarlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arena bilgisayar olması lazım.