ITOPYA'ya Güvenebilir Miyim?

Mriguana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Bir arkadaşımdan ITOPYA'dan alışveriş yapmanın sorun yaratabileceğini duymuştum kendisi memnun değildi. Sizce ITOPYA'ya güvenebilir miyim? (ITOPYA'nın çok bilindik bir şirket olduğunu biliyorum)

İtopya bilindik bir şirket ama pandemi sürecinde kalitesini bozdu siparişleri 10 15 gün sonra getiriyor müşteri hizmetleri ilgisiz Gamegaraj a yönelebilirsiniz

Tavsiyem müşteri hizmetleri ilgisiz ben bi kez sinirden küfür ettim. başka yerden yönelin

Bekleyebilirim zaten ikna etmek için 3 ay bekledim sistem sorunlu gelmesin yeter bana
beklemek sıkıntı değilde sorun olursa ilgilenmezler. orası sıkıntı müşteri hizmetler 3 saat bekledim açar açmaz küfür ettim. edilmicek küfür ettim. adamın ailesine kadar ettim itopyaya bile sövdüm.

beklemek sıkıntı değilde sorun olursa ilgilenmezler. orası sıkıntı müşteri hizmetler 3 saat bekledim açar açmaz küfür ettim.
Aaaa aynı senaryoyu yazmışım şansa :D

ups olmasına rağmen 15 günde geldi diyen var alabilirsiniz bence istanbul bilişim boss bilişim nano katologdan almayın asla dolandırıcı onlar.

Sistem için bütçeniz ne? itopya ve incehesap kendilerini bozdular pandemi döneminde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,048
Üyeler
191,204
Son üye
samsungguy
Geri