Neler Yeni

ITOPYA'ya Güvenebilir Miyim?

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Bir arkadaşımdan ITOPYA'dan alışveriş yapmanın sorun yaratabileceğini duymuştum kendisi memnun değildi. Sizce ITOPYA'ya güvenebilir miyim? (ITOPYA'nın çok bilindik bir şirket olduğunu biliyorum)
Güvenilir fakat değişim ve iade konusunda sıkıntı yaşarsın. Ben yaşadım bayağı uğraştırıcı süreç ve bayağı geç kargoya veriliyor. Çok çok uyguna bir ürün bulamadığın sürece tavsiye etmem.

sws9912

80+ Silver
Güvenilir fakat değişim ve iade konusunda sıkıntı yaşarsın. Ben yaşadım bayağı uğraştırıcı süreç ve bayağı geç kargoya veriliyor. Çok çok uyguna bir ürün bulamadığın sürece tavsiye etmem.
da-sistem2'yi bulduğum için satın aldım buradan indirim olmasa almam burdan hayatta :D

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
da-sistem2'yi bulduğum için satın aldım buradan indirim olmasa almam burdan hayatta :D
Umarım ilk yayınlanan sistemi almışsındır. Çünkü şuan işlemci ve bazı parçalar farklı. Fiyatı da pahalı.

sws9912

80+ Silver
Umarım ilk yayınlanan sistemi almışsındır. Çünkü şuan işlemci ve bazı parçalar farklı. Fiyatı da pahalı.
Yok yok 3600 ve sx8200pro 256gb ile aldım fakat b450m dragon seçilmiş otomatik olarak onu farketmedim fakat sorun çıkarmaz b450m dragonda

sws9912

80+ Silver
Çok sağol

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Yok yok 3600 ve sx8200pro 256gb ile aldım fakat b450m dragon seçilmiş otomatik olarak onu farketmedim fakat sorun çıkarmaz b450m dragonda
3500x ile 3600 arasında çok fark yok diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ALİ-YİĞİT
Hocam ben almak istediğin sistemi bizzat kendim aldım 1 aydır sorunsuz kullanıyorum çokta memnumum ama sana bizzat tecrübe etmiş biri olarak itopyadan alışveriş yapmanı önermem yani huzurunu bozmak istemiyorsan aynı sistemi başka siteden topla sistem onların yaptığı hatalardan dolayı 10 günde anca geldi arıyorsun 1 saat bekletip yüzüne kapatıyorlar sistem geldiğinde ne anakart günceldi ne bios yani parça montajı yapıp gönderiyorlar kasanın kapağını bile vidalarını kendim sıktım kablolamayı tekrar düzelttim o kadar geçiştirici geldi ve o sistemi topluyorsan işlemci ağırlıklı oyunlar oynucaktan stok falan dışında bi fan kullanmanı tavsiye ederim performanstan ödün vermek istemiyorsan onun dışında sistem canavar itopya çöp

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Hocam ben almak istediğin sistemi bizzat kendim aldım 1 aydır sorunsuz kullanıyorum çokta memnumum ama sana bizzat tecrübe etmiş biri olarak itopyadan alışveriş yapmanı önermem yani huzurunu bozmak istemiyorsan aynı sistemi başka siteden topla sistem onların yaptığı hatalardan dolayı 10 günde anca geldi arıyorsun 1 saat bekletip yüzüne kapatıyorlar sistem geldiğinde ne anakart günceldi ne bios yani parça montajı yapıp gönderiyorlar kasanın kapağını bile vidalarını kendim sıktım kablolamayı tekrar düzelttim o kadar geçiştirici geldi ve o sistemi topluyorsan işlemci ağırlıklı oyunlar oynucaktan stok falan dışında bi fan kullanmanı tavsiye ederim performanstan ödün vermek istemiyorsan onun dışında sistem canavar itopya çöp
Ama sistem itopya dışında bi sitede yok incehesap olsun işte vatan olsun(da-sistem 2)bulamadım mecbur kaldım yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi a
bende aldım sistemi benimki 1 haftada kargoya verildi kargodanda elime 2 gün içinde geldi (istanbulda oturuyorum)
Bi sorun çıktı mı? Anakart ve bios güncel değildi falan dedi yukardaki arkadaş

Ya istemiyorum itopyadan almak ama yani bulamıyom ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EserBayram
Instagram
eserbayramm
Ama sistem itopya dışında bi sitede yok incehesap olsun işte vatan olsun(da-sistem 2)bulamadım mecbur kaldım yani

Bi a
Bi sorun çıktı mı? Anakart ve bios güncel değildi falan dedi yukardaki arkadaş

Ya istemiyorum itopyadan almak ama yani bulamıyom ki
şu anlık bi sıkıntı yok Windows u ve driverları kurdum ama daha testlerini yapmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,851
Üyeler
166,635
Son üye
ondort
Top Bottom