Yardım İyi bir mouse ve mousepad mı yoksa monitör almak mı

𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪°

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
924
Yani genelde hikayeli oynuyorum ama bu ara oyunlarım bitti eskiden valo cs çok oynardım 8 9 da bi gireyim dedim çöp olmuşum helian bir videosunda kaliteli bir mouse ve mousepad almak monitör almaktan daha iyi olur demişti bende bir araştırayım dedim foruma geldim monitörüm 75 samsung dandik bir şey mouse coolermaster cm110 mousepad 300liralık normal bir mousepad sizce ne yapmam lazım aslında üçüde dandikmiş 🌚

Yani genelde hikayeli oynuyorum ama bu ara oyunlarım bitti eskiden valo cs çok oynardım 8 9 da bi gireyim dedim çöp olmuşum helian bir videosunda kaliteli bir mouse ve mousepad almak monitör almaktan daha iyi olur demişti bende bir araştırayım dedim foruma geldim monitörüm 75 samsung dandik bir şey mouse coolermaster cm110 mousepad 300liralık normal bir mousepad sizce ne yapmam lazım aslında üçüde dandikmiş 🌚
oyunculuğun mouse ve mouse pad ile ilgisi yok yüksek hz bile monitöre sahip olma rakiplere karşı direkt 1 - 0 önde olmanızı sağlar dünyanın en iyi mousesini alsanız da eliniz oturmuyorsa çöptür.

Önce mouse ve mousepad al sonra monitor al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,304
Üyeler
186,321
Son üye
f1ratdemir
Geri