Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,429
128e fifa gtayı nasıl sığdıracak bu devirde en az 480 falan lazım128 ucuz
128e fifa gtayı nasıl sığdıracak bu devirde en az 480 falan lazım128 ucuz
monitör kasa kulaklık lazım toplam gene 17 18k ediyor değil miTamam o zaman Kasa + mouse + kulaklik dahil iyi bir bilgisayar 17-18 bin TL eder.
10-15 arası.arkadaşlar yaz ayında masaüstü oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum ama hiçbirşey bilmiyorum yani 10 yaşındaki birine anlatır gibi anlatırsanız sevinirim.PES,FIFA,GTA tarzı oyunları kasmadan oynasa yeter.sizce bu tarz pcler ne kadara olur toplamak istemiyorum çünkü anlamıyorum.ne yapmam lazım
ssdlerin oyuna etkisi mi var bro al 128 ssd i kur windows u kalanına hdd al ne gerek var 500 lük ssdlere128e fifa gtayı nasıl sığdıracak bu devirde en az 480 falan lazım
Monitor isin icine girerse degisir hocam. Kaliteli bir 1080p monitor 3600 TL.monitör kasa kulaklık lazım toplam gene 17 18k ediyor değil mi
hdd ile ssd fiyatları neredeyse aynı oldu o yüzden dedim hızlı açılmaya vs. yarıyor hdd baya yavaş çalışıyor çünküssdlerin oyuna etkisi mi var bro al 128 ssd i kur windows u kalanına hdd al ne gerek var 500 lük ssdlere
sıkıntı yok 20k ediyor değil mi?Monitor isin icine girerse degisir hocam. Kaliteli bir 1080p monitor 3600 TL.
Evet asagi yukari oyle birsey.sıkıntı yok 20k ediyor değil mi?
evet yani pes fifa gta birde eski pes modları olsa yeter bunların haricinde de kasmasa iyiHerkes temelden çok sapıp değişik şeyler yazmış. Günümüzün bütün oyunlarını rahatça oynamak için (ultra, yüksek ayarlar) 17-18bin TL'yi gözden çıkarmak gerek monitör dahilinde (1080p). Ben öyle çok oyun oynamam 2 3 tane en fazla PES'tir FIFA'dır diyorsan da 10- 12bin TL'ye bulursun.
Hocam adam yeniyim diyor overclock dan falan bahsetmissin :/bilgisayar alırken uçuk ssd almana gerek yok 128 ucuz bulabilirsen al windows kur üstüne işletim sistemi hızlansın .500 gb da yanına hdd koy
ddr4 topla ddr3 yetersiz DDR 5 de gereksiz pahalıdır
ddr4 bir sistem topla işlemci ve ekran kartı arasında bir denge olmalı ikisinden biri yetersiz kalırsa biri bir diğerine yük bindirir
DDR 4 bir sistem toplarsan şayet 3200mhz nin üstünde ram alma gereksiz masrafları çıkar aradan
bu arada 2. el sistemler de alabilirsin
f/p için amd sistem toplamanı öneririm bana sorarsan amd=bütçe dostu dur direk
eğer bütçen 13k 14k civarıysa
rx6700 ryzen 5 5600 lü bir sistem toplarsan çok uzun yıllar kullanırsın ve istediğin her oyunu oynarsın
eğer bütçem 7-8k diyorsan 2. el bir rx580 li sistem al geç o da çoğu oyunu oynatır oynatamayacağı çok az oyun olur
işlemcine overclock yaparsın stok soğutucunu snowman ucuz bir soğutucu ile değiştirirsin iş finish![]()
haklısın aslında m2 ssd destekli bir anakart alıcaksa şayet hdd gereksiz fakat m2 ssd desteksiz alcaksa fiyat farkı artıyor hdd e yönelebilir m2 ssd düz ssdlerden daha iyi olmasına rağmen daha ucuz gariphdd ile ssd fiyatları neredeyse aynı oldu o yüzden dedim hızlı açılmaya vs. yarıyor hdd baya yavaş çalışıyor çünkü