İyi bir oyun bilgisayarı için ne kadar gerek?

haklısın aslında m2 ssd destekli bir anakart alıcaksa şayet hdd gereksiz fakat m2 ssd desteksiz alcaksa fiyat farkı artıyor hdd e yönelebilir m2 ssd düz ssdlerden daha iyi olmasına rağmen daha ucuz garip :D
harbi yaw 1tb hdd 600tl 500gb m2ssd de o civarlarda anlamadım benim pc full ssd şuan m2 almak istiyorum bir tane daha
en fazla bir tane de hdd alırım

beyler bunu illa toplamak mı gerek yoksa teknosa mediamarkt vs yerlerde bir paket içinde tüm malzemeleri veriyorlar mı?
Veriyorlar. Buna hazir sistem deniyor. Ama bu gibi magazalar ucuk fiyattan satar, o yuzden Gaming.Gen, itopya gibi yerlerden almak daha mantikli.

10k yeter artar

beyler bunu illa toplamak mı gerek yoksa teknosa mediamarkt vs yerlerde bir paket içinde tüm malzemeleri veriyorlar mı?
Hazır kasa var bir de bilgisayar parçalarını tek tek yani toplama dediğimiz olay var. Bu genellikle alıcıya kalan bir seçim mesela foruma özel Abdullah Hacıgül özel indirimli sistemler çıkartıyor onları kovalayabilirsin çok kârlı olabiliyorlar. Tek burası değil bir sürü site var. Dersen ki ben hazır sistem peşinde koşamam o zaman tek tek işlemcidir, ekran kartıdır bunları fiyatlarına göre listelersin ucuz ve güvenilir bir siteden veya mağazadan gider toplarsın tek tek parçaları. Hepsini topladıktan sonra kurmak kalıyor geriye onu da halledersin.

bunları alabilirsin

bunları alabilirsin
hocam hazır sistem önerseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır kasa var bir de bilgisayar parçalarını tek tek yani toplama dediğimiz olay var. Bu genellikle alıcıya kalan bir seçim mesela foruma özel Abdullah Hacıgül özel indirimli sistemler çıkartıyor onları kovalayabilirsin çok kârlı olabiliyorlar. Tek burası değil bir sürü site var. Dersen ki ben hazır sistem peşinde koşamam o zaman tek tek işlemcidir, ekran kartıdır bunları fiyatlarına göre listelersin ucuz ve güvenilir bir siteden veya mağazadan gider toplarsın tek tek parçaları. Hepsini topladıktan sonra kurmak kalıyor geriye onu da halledersin.
hocam toplamak sıkıntı bir de anlamıyorum ya hazır daha iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri