Öneri İyi hava alan kasa

~~Kamuran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,206
MB511 kasa alacaktım ama psulu bir şekilde bulamadım. İtopya üzerinden alabilirsin diyenler olmuştu ama itopya'dan alışveriş yapmak istemiyorum. İlgisiz bir şirket zaten neyse vatan üzerinden
Bunu buldum psulu uygun bir fiyata geliyor. Ama stoktaki mağaza falan diyorlar sipariş veremiyorum. Her şeyi hallettim bir tek kasa almam gerekiyor. Sistemimi 650w minimum yeter demişti birisi o yüzden 700w bakıyorum. Soracak olursanız sistemi yazarım. Bu fiyat aralığında öneri kasalarınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MB511 kasa alacaktım ama psulu bir şekilde bulamadım. İtopya üzerinden alabilirsin diyenler olmuştu ama itopya'dan alışveriş yapmak istemiyorum. İlgisiz bir şirket zaten neyse vatan üzerinden
Bunu buldum psulu uygun bir fiyata geliyor. Ama stoktaki mağaza falan diyorlar sipariş veremiyorum. Her şeyi hallettim bir tek kasa almam gerekiyor. Sistemimi 650w minimum yeter demişti birisi o yüzden 700w bakıyorum. Soracak olursanız sistemi yazarım. Bu fiyat aralığında öneri kasalarınız?

bence çok iyi seçim olmuş

Darkside hem hava alan hemde toz tutan güzel bir yapıya sahip. Bende GamePower kasa kullanıyorum memnunum.
+ İncehesap.com'un en fazla satılan/tercih edilen kasası da bu.
PSU olarakta zaten FSP en önde gelen markalardan birisidir. Şüpheniz olmasın.

Tam Bütçe nedir. Kasa ve PSU için.

Hatta ben sana buldum. Kasayı PSU'lu olarak.

CM MB 511 - Buradan bakabilirsin.

Darkside hem hava alan hemde toz tutan güzel bir yapıya sahip. Bende GamePower kasa kullanıyorum memnunum.
PSU olarakta zaten FSP en önde gelen markalardan birisidir. Şüpheniz olmasın.
Stok yok .d

Tam Bütçe nedir. Kasa ve PSU için.

Hatta ben sana buldum. Kasayı PSU'lu olarak.

CM MB 511 - Buradan bakabilirsin.
1150 1200

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,851
Üyeler
189,503
Son üye
Bloxz
Geri