Neler Yeni

İyi kavga edecek adam lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ankara mamak olsaydı toparlanması gereken sen olurdun vs atsaydık. Ankara mamak varsa itinayla döverim sıkıntı yok

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar bi kaç gündür moralim bozuk. 175 boyum 64 kilom var. Mersin Silifke de 1v1 kavga edecek adam aranıyor. Sinir stres atalım. En az 15 dk dayanması lazım karsımdakinin, adam toplayabilir ama dayak yerse karısmayacaklar araya girmeyecekler. Hastane masrafları kendine ait. Boksa felan gitmedim evde kendi öğrendiklerimi biliyorum. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Allahım neler görüyoruz şu dünyada

BMW_M4

80+ Bronze
Dc de düello yapalım gel şunu dinliyim az arkada da gaza gelim

tuna bey

80+ Bronze
aga sende kaşınıyon harbi vallaha mersin silifke de olsam fena benzetirdim senide git kendine boks torbası al şimdi birinden dayak yiycen

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom