Neler Yeni

İyi kavga edecek adam lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

tuna bey

80+ Bronze
@bennedendogdum gülmüşsün de aga ben boş konuşmuyorum kavga iyi bişey degil kendine veya karşında ki sana zarar verirse işin sonu hiç iyi olmaz saçma sapan işlere kalkışma olay çok ayrı yere gider sonu facia ile biter

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yer neresi?
Uzaksa otobüs biletimi alın, gelirim.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
yozgata uğrarsan yanıma gel boy 1.90 kilo 110 vurdummu bayıltırım 7 yıl nalburda çalıştım . yozgata yolun düşerse veya istanbula gidersen yaz bi amel defter kapatmaca oynayalım senle
ooooo nalburda çalıştıysan sıkıntı

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
yozgata uğrarsan yanıma gel boy 1.90 kilo 110 vurdummu bayıltırım 7 yıl nalburda çalıştım . yozgata yolun düşerse veya istanbula gidersen yaz bi amel defter kapatmaca oynayalım senle
bi seninle kapışamam.

Rammstein

80+ Silver
Olm bi kere siklet farkı var, o 110 kilo adam yanlışlıkla bir tane sağlam oturtursa Bursa'ya kadar gelirsin. Bir de bu nasıl konu?

T.P.G.

80+ Titanium
Yer neresi?
Uzaksa otobüs biletimi alın, gelirim.
Mersinmiş aga. Sen otobüsle git ben dönüşte alır Ankaraya kadar götürürüm seni arabayla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka hayatta çoğu kişiye bulaşırımda sana biraz zor :D. 110 kilo+1.90 boy ne lan? Biceps te çalışırsan koyduğun mezara girer :D

tuna bey

80+ Bronze
senden falan korkutugumdan demiyorum bu dediklerimi zamanında tekvando , kickboks gibi sporlar yaptım ve üsüne fitness yaptım ögrendigim tek şey de şu eger teknik bir bilgin yoksa senden kısa zayıf bir adam bile seni param parça eder benim nasıl göründügümü merak ediyorsan da 190 boyunda izbandut gibi bi adamım ufacık tefecik adamsın üstüne teknik bilgin yok kaşınıyorsun cidden

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
senden falan korkutugumdan demiyorum bu dediklerimi zamanında tekvando , kickboks gibi sporlar yaptım ve üsüne fitness yaptım ögrendigim tek şey de şu eger teknik bir bilgin yoksa senden kısa zayıf bir adam bile seni param parça eder benim nasıl göründügümü merak ediyorsan da 190 boyunda izbandut gibi bi adamım ufacık tefecik adamsın üstüne teknik bilgin yok kaşınıyorsun cidden
Neden yükseldin bu kadar kardes

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0