Neler Yeni

İyi kavga edecek adam lazım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Aga Adamın Konusu Ayrı Saçma Sizin Cevaplarınız Ayrı Saçma Abi En İyi En Güçlü Sizsiniz Tek Yumruğa Herkesi Bayıltırırsınız Aferim Size
Helal Olsun Size Kavga Dövüş Çok İyi Şeyler Ya Sanki. Onunla Hava Atın

tuna bey

80+ Bronze
Mersinmiş aga. Sen otobüsle git ben dönüşte alır Ankaraya kadar götürürüm seni arabayla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka hayatta çoğu kişiye bulaşırımda sana biraz zor :D. 110 kilo+1.90 boy ne lan? Biceps te çalışırsan koyduğun mezara girer :D
aga kilo ile olacak iş degil teknik daha önemli ki arkadaşla nerdeyse ayn
Neden yükseldin bu kadar kardes
yükseldigimden degilde saçma açtıgın konu şimdi kavga etseniz karşıda ki adam dirke darp rapaoru falan alsa anan baban ugraşcak olayla sonra ucu uzayıp gidecek kimse sokakta dürüst olmaz adam baktı yenilecek bıcak bile çeke bilir yani bıçak çektigi anda karşılıgını teknik bilsende çok zor kurtulma şansın var tabi eger bu tarz teknik dövüş sanatlarını bilmiyorsan ki onlarda ilk kaçın diyor öyle bir konuda veya olaya girmeyin diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
La ben Mersindeyim de canlı ders falan çok oluyor birde ben silifkede değilim ben. Kısaca gelemem.
Hocaya söyle hocam kavgaya gidecem meşgulüm gelemeyecem sen benim yerime idare ediver de. Hoca da tamam abi kavga ne zaman gelelim der. Gider paramparça yaparsınız. Sonra orada bi kız görüp onu eve atarsın. Onunla evlenirsin. Sonra uyanırsın

F335

80+ Bronze
Hocaya söyle hocam kavgaya gidecem meşgulüm gelemeyecem sen benim yerime idare ediver de. Hoca da tamam abi kavga ne zaman gelelim der. Gider paramparça yaparsınız. Sonra orada bi kız görüp onu eve atarsın. Onunla evlenirsin. Sonra uyanırsın
Hocam bu kadar olaydan kız görüp tanıştım evlenmeye nasıl geldik onu anlamadım 🤣

jouly

80+ Bronze
Mersinmiş aga. Sen otobüsle git ben dönüşte alır Ankaraya kadar götürürüm seni arabayla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka hayatta çoğu kişiye bulaşırımda sana biraz zor :D. 110 kilo+1.90 boy ne lan? Biceps te çalışırsan koyduğun mezara girer :D
yozgatın yiğitleri öyle olur :D şaka bi yana ama kalıplıyım .

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Neyse konusu acılmısken sorayım bari corsair builder vs450 w psu, ryzen 5 1600 af ve 1660 süperi besler mi arkadaslar

• Hahaha
Reaksiyonlar: F335

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Buarada benim ismim tam kavgalık isim. Ama yeterince madde saydım bence.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom