🖥️ İyi PC/Kötü Net - Kötü PC/İyi Net?

?

• Oy kullanan toplam üye
    76
Hangisini seçerdiniz?

Kötü PC çekilecek çile değil, zaten oynadığım oyunlarda hikayeli, gamepadi alıp arkana yaslanıp oynayacağım oyunlar. Yani ben İyi PC/Kötü Net derim.
Kötüden kastın ne kadar kötü?
FPS oyunlarını stabil bir pingle oynatmayan bir internet mi yoksa download ve upload konusunda kötü fakat ping olarak stabil bir internet mi?

iyi pc iyi net :D

Hangisini seçerdiniz?

Kötü PC çekilecek çile değil, zaten oynadığım oyunlarda hikayeli, gamepadi alıp arkana yaslanıp oynayacağım oyunlar. Yani ben İyi PC/Kötü Net derim.
Dostum bu adam mantığını konuşuyor işte

Bu arada net iyi pc kötü internet çünkü internet her türlü hallolur pc ye baya para yedirmek lazım onun için.

İyi pc ortalama net iyi denilebilir 👍

Çok fazla online oynayan biri değilim. İyi PC kötü internet.

İyi pc kötü net. Benimki de şu an öyle 16 mgbps internetim var ama sistemim iyi. Altyapımız çöp olduğu için bu interneti kullanıyorum. Oyun indirmek uzun sürsede gayet yetiyor

İyi pc kötü net. Benimki de şu an öyle 16 mgbps internetim var ama sistemim iyi. Altyapımız çöp olduğu için bu interneti kullanıyorum. Oyun indirmek uzun sürsede gayet yetiyor
16 mbps ile RDR 2 indirmeye başla. Ahirete kadar sürsün, akıl sağlığını kaybet, akıl hastanesine gir.

16 mbps ile RDR 2 indirmeye başla. Ahirete kadar sürsün, akıl sağlığını kaybet, akıl hastanesine gir.
Yaptım bu arada tam 2 gün sürdü indirmesi. Ama biraz oynadıktan sonra cod başlayasım geldi yer açmak için silmek zorunda kalmıştım. Aşırı pişmanım sildiğime

Hangisini seçerdiniz?

Orta PC / berbat net / boş zaman (nokta)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,204,384
Üyeler
192,312
Son üye
ASTrok
Geri