Neler Yeni

İyi sistem düşük FPS sorunu

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
GTA 5
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak arkadaş düzgünce hangi oyun olduğunu sormuş, sen de sorabilirsin? Ya da alternatif sonuçlar da söyleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ram OC'den anlıyordunuz sanırım, discord kullanıyor musunuz? OC hakkında yardımcı olmanızı isteyeceğim biraz.
tamam da böyle durumlar da hangi oyunun olduğunu yazman gerekmiyor mu ben nerden bileceğim hangi oyunda kaç fps aldığını neyse gta 5 optimizasyonu iyi olmadığından normal bende 1660 super ile 110fps alıyordum

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,219
İsim
Turuncu Keskin
tamam da böyle durumlar da hangi oyunun olduğunu yazman gerekmiyor mu ben nerden bileceğim hangi oyunda kaç fps aldığını neyse gta 5 optimizasyonu iyi olmadığından normal bende 1660 super ile 110fps alıyordum
Diğer oyunlarda da böyle, soru sorarak sorunu öğrenirsin zaten. Oyunu nazikçe sorabilirsin, unutmuş olabiliriz mantıken insanız ya hani?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Diğer oyunlarda da böyle, soru sorarak sorunu öğrenirsin zaten. Oyunu nazikçe sorabilirsin, unutmuş olabiliriz mantıken insanız ya hani?
Doğru başka oyunlardaki fps ni hatırlıyormusun diğerlerinde bu kadar düşük mü?

Atyxah

80+ Silver
Kasayla fpsnin ne alakası var anlamadım

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Virüs bulaşmış olabilir. Kaspersky ile tam tarama yapın belki mining virüsü falan bulaşmıştır

Top Bottom