tamam da böyle durumlar da hangi oyunun olduğunu yazman gerekmiyor mu ben nerden bileceğim hangi oyunda kaç fps aldığını neyse gta 5 optimizasyonu iyi olmadığından normal bende 1660 super ile 110fps alıyordumGTA 5
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak arkadaş düzgünce hangi oyun olduğunu sormuş, sen de sorabilirsin? Ya da alternatif sonuçlar da söyleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ram OC'den anlıyordunuz sanırım, discord kullanıyor musunuz? OC hakkında yardımcı olmanızı isteyeceğim biraz.
Diğer oyunlarda da böyle, soru sorarak sorunu öğrenirsin zaten. Oyunu nazikçe sorabilirsin, unutmuş olabiliriz mantıken insanız ya hani?tamam da böyle durumlar da hangi oyunun olduğunu yazman gerekmiyor mu ben nerden bileceğim hangi oyunda kaç fps aldığını neyse gta 5 optimizasyonu iyi olmadığından normal bende 1660 super ile 110fps alıyordum
Doğru başka oyunlardaki fps ni hatırlıyormusun diğerlerinde bu kadar düşük mü?Diğer oyunlarda da böyle, soru sorarak sorunu öğrenirsin zaten. Oyunu nazikçe sorabilirsin, unutmuş olabiliriz mantıken insanız ya hani?
Kasayı komple söküp temizliğini, termal macununu yeniledim tekrardan. Bir de format attım, sanırım düzeldi.Virüs bulaşmış olabilir. Kaspersky ile tam tarama yapın belki mining virüsü falan bulaşmıştır