🔥İndirim İyzico Bayram Alışverişine %25 İndirim İtopya'da da geçerli!

_Emir

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,655
Konuyu duyurmak için açıyorum sebebi ise gaming gende ürünler sınırlıyken itopyada da daha fazla.Örnek m2ssdlerte alternafiler çok.Kendimde m2ssd bakıoyrdum

İyizcoydu parolaparaydı derken
500+300+400

Bilgiyi kendim müşteri hizmetlerini arayarak aldım.Şimdiden alacaklarınız hayırlı olsun.

Dipnot:Arkadşalar ilk siparişe özel 500tl kampanyası maalesef geçerli değilmiş.

Son düzenleme:
iyzicoyu nakite çevirmeyi de çözse biri madalya takıcaz.

Uygun fiyata gelen, daha uygun fiyatlı SATA 3 SSD.

500 GB'nin yeteceği kişiler için, sanırım 750-800TL'ye geliyor.

Forumda da çokça yazılan DRAM'li ucuz alternatif.

Depolama amaçlı alınabilir diskler.

Seçeneklerin daha fazla olması ayrıca fiyatların tutarlı olması ideal.

Konuyu duyurmak için açıyorum sebebi ise gaming gende ürünler sınırlıyken itopyada da daha fazla.Örnek m2ssdlerte alternafiler çok.Kendimde m2ssd bakıoyrdum

500+500+300+400 1700TL lik bir indirim oluyor.

Bilgiyi kendim müşteri hizmetlerini arayarak aldım.Şimdiden alacaklarınız hayırlı olsun.
allah razı olsun herkes itopyada ilk indirim yok diyordu bizzat sen aldın denemek için oluyormu çünkü bende kaç gündür bunu araştırıyorum ürün alacağım

hocam kablosuz mouse ve klavye onerır mısın

500 ilk kullanım için diğer 500 %25 lik kampanya diğer ikisi hangi kampanya acaba

allah razı olsun herkes itopyada ilk indirim yok diyordu bizzat sen aldın denemek için oluyormu çünkü bende kaç gündür bunu araştırıyorum ürün alacağım
Aldım fakat anında para gelmediği için bilmiyorum.Parolapara anında geldi de iyzicoyu bekleyeceğim sanırım.Mail falanda gelmedi cashback için anlamadım.En kötü destek açarım fakat müşteri hizmetlşeri bayram kampanyası olduğunu belirtti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 ilk kullanım için diğer 500 %25 lik kampanya diğer ikisi hangi kampanya acaba
parolapara+400 %10 da iiyzco geri ödeme

hocam kablosuz mouse ve klavye onerır mısın
Bütçe?
@freygasm

Aldım fakat anında para gelmediği için bilmiyorum.Parolapara anında geldi de iyzicoyu bekleyeceğim sanırım.Mail falanda gelmedi cashback için anlamadım.En kötü destek açarım fakat müşteri hizmetlşeri bayram kampanyası olduğunu belirtti.

parolapara+400 %10 da iiyzco geri ödeme

Bütçe?
@freygasm
indirimler ıle bırlıkte 1k ye gelen bısey olsa ıyı olur hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,322
Üyeler