İyzico kampanyaya katılmadın diyor?

fenci

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhabalar Cumartesi günü iyzico üzerinden %25 + ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılarak alışveriş yaptım. Cashbackler yatmadı, desteğe mail attım bana kampanyaya katılmadın diyor?!

Sırf kampanya için hesap açtım kart sipariş verdim, itiraz ettim henüz dönüş almadım. Kanıtlayacak ergumanım da yok ne olacak şimdi, olumsuz dönüş olursa her yerde konu açarım millet benim yerime düşmesin.

Kaç sefer açtım baktım katıldım mı diye, bunların veritabanı vb. yok mu anlamadım. Olumsuz sonuçlanırsa büyük bir saçmalık olacak, bir daha da adım atmamış olacağım bu iyzico'ya.

SS vb. de yok nasıl kanıtlayacaksam, sinirlerim bozuldu. Üç kuruş paranın peşinde olduğumdan değil, saçma sapan durumlardan dolayı. Ben ona göre alışveriş yaptım sonuçta

ürünü teslim almadıysan iade et. kampanyalara katılıp tekrar dene şansını

Kampanyalı bir ürün almamışsın. Kampanyalar genelde belirli ürünler ile sınırlanmış olur.

ürünü teslim almadıysan iade et. kampanyalara katılıp tekrar dene şansını
Memlekete geldi ürün, paketi de açıldı. İade almiyormus wraith, mouse almıştım.

Büyük hayal kırıklığı ve sinir içindeyim. Destek diretiyor katilmadin diyor, kanıtlayacak SS de yok.

Bir de gittim kart sipariş verdim kullanırım diye, tamamen rezillik. Uygulamadan kaç kez kontrol ettim ya, veritabanı da kaydetmemiş.

Elimde sadece arkadaşlara yazdığım mesajlar var

Ekler

• Screenshot_20250604-102509~2.webp
    Screenshot_20250604-102509~2.webp
    126.4 KB · Hit: 20
  • Screenshot_20250604-102426~2.webp
    Screenshot_20250604-102426~2.webp
    135.2 KB · Hit: 20
ödemeyi iyizco ile mi yapmadın acaba . banada olmuştu bir kere . iade edip tekrar almıştım hemen .
son anda iyizco ile devam et değilde kendi kartımı girip yapmışım :)

Son destek maili de geldi, iyzico ile son işim olmuş olacak bu.

Hakkımı helal etmeyeceğim, resmen kandırıldım. Ben ***** mıyım da hangi kampanyaya katildığımı bilmeyecegim? Bildiğim her yere gönderi açacağım, sistemlerinde nasıl gözükmez anlamıyorum. At çöpe gitsin öyle sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ödemeyi iyizco ile mi yapmadın acaba . banada olmuştu bir kere . iade edip tekrar almıştım hemen .
son anda iyizco ile devam et değilde kendi kartımı girip yapmışım :)

Üç kuruş paranın peşine düşmeyeceğim ama bu rezilliği yayabildiğim kadar yayacağım.

Ekler

• Screenshot_20250604-103724.webp
    Screenshot_20250604-103724.webp
    88.8 KB · Hit: 18
geçmiş olsun . destek kısmından olumlu dönüş yoksa . çok zor.
Son destek maili de geldi, iyzico ile son işim olmuş olacak bu.

Hakkımı helal etmeyeceğim, resmen kandırıldım. Ben ***** mıyım da hangi kampanyaya katildığımı bilmeyecegim? Bildiğim her yere gönderi açacağım, sistemlerinde nasıl gözükmez anlamıyorum. At çöpe gitsin öyle sistemi

Üç kuruş paranın peşine düşmeyeceğim ama bu rezilliği yayabildiğim kadar yayacağım.

Hesabı sildirdim, kartı da iptal ettirdim.

27 yaşında bir öğretmen olarak ne yaptığımı bilen birisiyim, bu firmayı kimseye önermeyeceğim. Amacım paranın peşine düşmek değil, uygulama altyapısının ne kadar rezil olduğunu anladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri