🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

İyzicoya giriş yapın oyunfor 200tl hediye kampanyasına katılın. (1000tlye 200tl indirim veriyor)
Sana özel %50 kampanyasına katılın 1000tlye 500tl veriyor.
Kampanyalara katıldıktan sonra; oyun fora girip iyzico ile öde seçeneğinden kartınızı numaranızı girip 1000tl razer gold satın alın.
Kodu satın aldıktan sonra lider epin sitesine girip; razer gold satın seçeneğine basın 1000tllik razer goldu 900e satıyorsunuz.
Sattıktan sonra bakiye çek diyip 900tlyi hesabınıza çekin 15tl kesinti yapıyor.
Totalde karınız 585tl oluyor, istediğiniz yerde harcayabilir fakat bakiyeyi çekemezsiniz.
Para anında geçiyor, denemeden atmıyorum böyle kampanyaları.
EDİT;
Parayı vodafone pay'e çekin, vodafone pay uygulaması aracılığıyla da qr kodla atmlerden çekebiliyorsunuz. (alıntı)
Alıntıyı görüntüle
Bu indirime ek olarak, Kuvyet Türk mobil uygulaması üzerinden referansla yeni müşteri olduğunuzda, 1 gün sonra yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk harcamanızda 500 TL iade kampanyasından da faydalanabilirsiniz. Yani, Oyunfor’da İyzico ile ödeme yaparken Kuveyt Türk sanal kartınızı kullanarak iki kampanyayı aynı anda başarıyla tamamlamış oluyorsunuz. Eper yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi akşamlar dilerim.

Not: İyzico cüzdanına yatan para doğrudan nakite çevrilemez. Ancak Vodafone Pay hesabınıza aktarım yaparak en yakın ATM’den QR kod ile çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca öğrenci kimliğinizi Kuveyt Türk’e yüklerseniz Kampüs kampanyasına da katılmış olursunuz. Bu kampanya kapsamında her davet ettiğiniz kişi için 1.000 TL’ye kadar ödül kazanabilirsiniz.

Yapılacak İşlem Sırası:

1. İyzico’ya üye ol / giriş yap.
  2. Kampanyalar kısmından bulunan kampanyalara katıl.
    • "İlk Sipariş 1000/500"
    • "%50 Sana Özel İade"
    • "Oyunfor.com 1000/200 TL"
  3. Oyunfor.com sitesine girin ve Razer Gold ürününü sepete ekleyin.
  4. Ödeme adımında İyzico seçeneğini işaretleyin ve kampanyaya katıldığınız telefon numarasıyla giriş yapın.
  5. Kuveyt Türk sanal kartınız ile ödemeyi tamamlayın.
    • Yeni kayıt olduysanız harcamanızı ertesi gün yapmanız gerekmektedir.
  6. Lider Epin sitesine giriş yapın ve satın aldığınız E-Pin'i satarak tutarı IBAN’ınıza çekin.

Ekler

• IMG_9488.webp
    IMG_9488.webp
    55.7 KB · Hit: 40
  • IMG_9477.webp
    IMG_9477.webp
    51.4 KB · Hit: 39
İyzico hesabı ile oyunfor hesabındaki numara aynı olmak zorunda mı? ben geçen gün ödeme yapmaya çalışırken iyzico hata verdi nedense.

Bu indirime ek olarak, Kuvyet Türk mobil uygulaması üzerinden referansla yeni müşteri olduğunuzda, 1 gün sonra yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk harcamanızda 500 TL iade kampanyasından da faydalanabilirsiniz. Yani, Oyunfor’da İyzico ile ödeme yaparken Kuveyt Türk sanal kartınızı kullanarak iki kampanyayı aynı anda başarıyla tamamlamış oluyorsunuz. Eper yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi akşamlar dilerim.

Not: İyzico cüzdanına yatan para doğrudan nakite çevrilemez. Ancak Vodafone Pay hesabınıza aktarım yaparak en yakın ATM’den QR kod ile çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca öğrenci kimliğinizi Kuveyt Türk’e yüklerseniz Kampüs kampanyasına da katılmış olursunuz. Bu kampanya kapsamında her davet ettiğiniz kişi için 1.000 TL’ye kadar ödül kazanabilirsiniz.

Yapılacak İşlem Sırası:

1. İyzico’ya üye ol / giriş yap.
  2. Kampanyalar kısmından bulunan kampanyalara katıl.
    • "İlk Sipariş 1000/500"
    • "%50 Sana Özel İade"
    • "Oyunfor.com 1000/200 TL"
  3. Oyunfor.com sitesine girin ve Razer Gold ürününü sepete ekleyin.
  4. Ödeme adımında İyzico seçeneğini işaretleyin ve kampanyaya katıldığınız telefon numarasıyla giriş yapın.
  5. Kuveyt Türk sanal kartınız ile ödemeyi tamamlayın.
    • Yeni kayıt olduysanız harcamanızı ertesi gün yapmanız gerekmektedir.
  6. Lider Epin sitesine giriş yapın ve satın aldığınız E-Pin'i satarak tutarı IBAN’ınıza çekin.

Hocam peki kardeşimin iyzico hesabındaki bakiyeyi kendi Vodafone pay hesabima çekebilirmiyim

Evet hocam farklı hesaplardaki iyzico bakiyelerini hepsini sorunsuz cektim.
Anladım hocam kendi hesabımla yaptım, kardeşimin iyzico hesabıylada yapıcam benim oyunfor ve liderepin hesabına giriş yapsam sıkıntı olurmu yoksa yeni hesaplarmı açmak lazim

Hocam ben bakiye yüklemeye çalışıyorum lakin hiç bir hata vermeden anasayfaya atıyor bakiye de yüklenmiyor, niye olabilir sence
Tam olarak nerde hatayı alıyordunuz? Biraz önce anlattığım şekilde 1 ader 1000tl razer gold aldım. Kampanya paralarınıds iyzciodan vodafone paye çektim.

Tam olarak nerde hatayı alıyordunuz? Biraz önce anlattığım şekilde 1 ader 1000tl razer gold aldım. Kampanya paralarınıds iyzciodan vodafone paye çektim.
Hocam çözdüm sanırım sorunu teşekkürler, hata vermiyordu bu arada. Büyük ihtimal vodafone pay sorun çıkarttı.

Geri