🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

Herhangibir kart ile ama iyzico ile ödeyi seçmeyi unutma yoksa geçersiz olur birde kampanyaya katılmayı unutma
Hocam üye olduğumuzda telefon no giriyoruz ya o telefon no kardeşimin adına ama ben kendi adıma olan bir kredi kartı ile ödersem ve onay benim telefonuma gelirse yine de oluyor mu?

Hocam üye olduğumuzda telefon no giriyoruz ya o telefon no kardeşimin adına ama ben kendi adıma olan bir kredi kartı ile ödersem ve onay benim telefonuma gelirse yine de oluyor mu?
Biraz geç yazıyorum :D oluyor burada tek önemli olan şey kampanyaya katıl tuşuna basmamız ve belirtilen ödemeyi yapmanız bu kadar

Biraz geç yazıyorum :D oluyor burada tek önemli olan şey kampanyaya katıl tuşuna basmamız ve belirtilen ödemeyi yapmanız bu kadar
ben kimin telefon numarasıyla üye olduysam onların banka kartıyla gidip alışveriş yaptım :D bunu öğrendiğim iyi oldu bir dahaki sefere sadece üyelikte telefon numarası isterim o kadar :D

700 TL mi aldım easy. Konu sahibi arkadaşa teşekkür ederim.

ben kimin telefon numarasıyla üye olduysam onların banka kartıyla gidip alışveriş yaptım :D bunu öğrendiğim iyi oldu bir dahaki sefere sadece üyelikte telefon numarası isterim o kadar :D
Nasıl İstiyorsunuz :D aslında Amazon kodu satıyor oyunfor, oradan Amazon kodu alıp laptop alasım geldi ama 17 telefon numarası bulmam lazım ben bulamam :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taktik verinde laptop alayım :)

Nasıl İstiyorsunuz :D aslında Amazon kodu satıyor oyunfor, oradan Amazon kodu alıp laptop alasım geldi ama 17 telefon numarası bulmam lazım ben bulamam :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taktik verinde laptop alayım :)
Hocam eğer kuvyettürk hesabınız yoksa üniversite öğrencisi iseniz davet başına 1000tl öğrenci değilseniz 500tl veriyor. Davet edilenede üye olduktan 1 gün sonra 500tl harcamasına 500tl hediye veriyor. Ben bu şekilde pcye anakart vs aldım. İyzcio'da arkadaşlarımdan rica telefonlarına kod göndererek kendim emilatörden kampanyalara katılıp aldım. Eğer takıldığınız bir yer olursa yardımcı olurum.

Bahsi geçen kampanyalarla elde edilen güncel kar 531₺ olmuş, işlemi henüz tamamladım. Konu için teşekkürler.

kimliğin nfcsi si bozuk iyzicoya üye olamadım sinir küpüne binip kapadım bu nfc yi nasıl düzeltiriz tc yi mi yenilemek gerek

parolaparayla birlikte nasıl yapıyoruz parolaparaya para atıp iyzicoyla öde kısmına parolapara kartını girince geliyor mu bilen var mı?

Geri