Koraybaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 433
bişey alacan galiba çekilmiyo o paraiyzicodaki parayı nerede harcarız ki en mantıklı
bişey alacan galiba çekilmiyo o paraiyzicodaki parayı nerede harcarız ki en mantıklı
hocam parolaparaya parayı yolladım hala daha düşmedi cüzdana ne kadar sürdü sizde düşmesifurkangorur
İyizico'dan %10 indirim, 300 TL ve ParolaPara'dan 400 TL anında geldi. Bu kulaklığı 1079 TL'ye almış oldum. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Herkese iyi bayramlar
Alıntıyı görüntüle
hocam parolaparaya parayı yolladım hala daha düşmedi cüzdana ne kadar sürerarkadaşlar iyzico daki paranızı çekmek için şu taktiği deneyin.
Paparaya kart numarası ile iyzicodaki parayı yatırın.
Sonra nays uygulamasına papara kart ile para yatırın
Nays uygulamasından ibanınıza çekin![]()
hocam hiç bilmiyorum ben hala kullanmadımhocam parolaparaya parayı yolladım hala daha düşmedi cüzdana ne kadar sürer
hocam parolapara'ya ziraatten fast ile para yatırdım hala cüzdana gelmedi para ne zaman gelir çok geç kaldımbaşka kartla ödesende oluyor kampanyaya katılman yeterli
aga anlamadım detaylı anlatabilir misinarkadaşlar iyzico daki paranızı çekmek için şu taktiği deneyin.
hocam parolapara'ya para yatırdım yatır kısmına basıp ziraat seçip fast ile para transferi yaptim ziraat uygulamasından ama para hala hesaba düşmedi siz nasıl yaptınız paranın hemen düşmesi için çok az vakti kaldı cevaplayın gözünüzü seviyimBir türlü sms gelmiyor son aşamada gaminggentr de satın alımda çözemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son sms size iyzicodan mı geliyor parolaparadan mı
şey bu aykut elmas vine :darkadaşlar iyzico daki paranızı çekmek için şu taktiği deneyin.
direkt düştü hiçbirşey yapmadım hocam anlık geldihocam parolapara'ya para yatırdım yatır kısmına basıp ziraat seçip fast ile para transferi yaptim ziraat uygulamasından ama para hala hesaba düşmedi siz nasıl yaptınız paranın hemen düşmesi için çok az vakti kaldı cevaplayın gözünüzü seviyim