kanka iyzico parayı vermedi bana nedenAnında veriyor, konu sahibine teşekkürler, eşten dostan hesap açıp ihtiyaçlarınızı giderin.
kanka iyzico parayı vermedi bana nedenAnında veriyor, konu sahibine teşekkürler, eşten dostan hesap açıp ihtiyaçlarınızı giderin.
Kampanyalar kısmından katıl butonuna tıkladın mı ?kanka iyzico parayı vermedi bana neden
nerdeKampanyalar kısmından katıl butonuna tıkladın mı ?
Pckolik için %20 farklı bi kampanya var.Dediğiniz gibi 300 tl yok sanırımpckolik ten alırsak 300 tl yi alamıyoruz sanırım çünkü listede yok
Hocam sence en ucuza halletmek adına A5 Ultra alıp geçmek mi, bütçeyi zorlamadan ama sonuna kadar kullanarak L7 Pro mu, bütçeyi zorlayarak Scryox V6/V8 mi? İyzico kullanıcam alırken ama parolaparayı kullanmıcam![]()
MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-13S)
A5 serisi, milisaniyelik tepki sürelerine sahip Omron ve Huano mikro anahtarlara sahiptir ve üst düzey çalışma sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.www.gaming.gen.tr
mouse olarak bunlar var![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
Iyzıco ana ekranda direk, kampanyaya katıl demeden cashback alamazsınnerde
L7 pro en iyisi olur a5 de switch kaliteli değil ve 60 gram iken l7 de 39 gram ve omron optik varHocam sence en ucuza halletmek adına A5 Ultra alıp geçmek mi, bütçeyi zorlamadan ama sonuna kadar kullanarak L7 Pro mu, bütçeyi zorlayarak Scryox V6/V8 mi? İyzico kullanıcam alırken ama parolaparayı kullanmıcam