Parolaparayı ilk defa duyuyorum güvenilir mi?
yeni çıkan bir uygulama. Payfix ve ininal kapatılmıştı ceoları b-hise karıştıgı için bu da fırsattan yararlanıp kurulmuş sanırımParolapara kayıt olamıyorum sms kodu gelmiyor çözüm bilen var mı
2022 de faaliyet göstermişlet o zamandan bu yana da hep açıkmışyeni çıkan bir uygulama. Payfix ve ininal kapatılmıştı ceoları b-hise karıştıgı için bu da fırsattan yararlanıp kurulmuş sanırım
hocam a5 ultra aldım 1310 TL'ye indirimlerle bugun geldi efsane mouse öneririmKlavye mouse dışı alınacak ürün önerebilir misiniz
https://www.gaming.gen.tr/urun/6287...QiCKVWZtrrzMVudfOi_aem_jaRlMeg4BbR7_YD7v1KTbw Bu üründe iyiymiş kaça gelir acaba
Kasam beyaz 360mm sıvı soğutmam varda gözüme güzel geldi dereceli filan olması o yüzden sordum hocam![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
beyaz renk mi istiyorsunuz bilmiyorum ama bunu öneririm
o bitti laptop.com.tr vardoslarım kampanyada gamin gen yok sanırım iyzicoda
hocam o mesele uzun biraz uygulamalar ileNerde 1200 lira aceba hocam?
he ya iyi ki aldım anasını satayım hemen %25 bindirdiler klavyeyekampanya bitti zam geldi klavyeye