Corsair MP600 PRO NH 1TB PCIe Gen 4.0 x4 M.2 SSD
Oyunları yükleyin, Windows’u başlatın, dosyaları açın ve aktarın, hepsi her zamankinden daha hızlı.

dram yokmuş1 TB olarak alternatif.![]()
Corsair MP600 PRO NH 1TB PCIe Gen 4.0 x4 M.2 SSD
Oyunları yükleyin, Windows’u başlatın, dosyaları açın ve aktarın, hepsi her zamankinden daha hızlı.www.gaming.gen.tr
Model farklı.dram yokmuş
pahalı hocam bu
bu muModel çeşitliliği az.![]()
Corsair Force MP510 960GB NVMe PCIe Gen3 M.2 SSD
Yeni kontrolcü sayesinde 3.480MB / sn’ye kadar sıralı okuma ve 3.000MB / s’ye kadar sıralı yazma sunar.www.gaming.gen.tr
Başlığa göre MP510. DRAM var.bu mu
yoksa bu mu hocam birde corsairde dram varmı![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Seviyeleri farklı, biri orta biri üst seviye. Her yönden farklılar.farklar neler hocam
hocam benim işimi hangisi görür uzun süre fiyatını haketsin yeter benim için çok pahalı bişey almak istemiyorum zaten daha dönüştürücü alcamSeviyeleri farklı, biri orta biri üst seviye. Her yönden farklılar.
MP510'la Exceria Plus veya Plus G2 eşit sayılabilir.
Exceria Pro'nun klasmanı, Pro NH, KC3000, Renegade sayılabilir.
İş görmeye hepsi yarar, Exceria G2 de yarar. Daha kaliteli olduğu için Exceria Pro alınabilir. Diğer modellerin fiyatı düşerse onlar da mantıklı olur. Exceria Pro aradaki 400TL'yi hak ediyor.hocam benim işimi hangisi görür uzun süre fiyatını haketsin yeter benim için çok pahalı bişey almak istemiyorum zaten daha dönüştürücü alcam
corsairle bu exercia pronun ortasında bi ssd varmı dram olanİş görmeye hepsi yarar, Exceria G2 de yarar. Daha kaliteli olduğu için Exceria Pro alınabilir. Diğer modellerin fiyatı düşerse onlar da mantıklı olur. Exceria Pro aradaki 400TL'yi hak ediyor.
Var ancak şaibeli, durumu şu an tam net değil. Bunlar bile şu an olmalarıyla iyi hâldeler, normalde 3.5k üstüne bakmak gerekiyor.corsairle bu exercia pronun ortasında bi ssd varmı dram olan