Hala devam ediyor hocammerhaba arkadaşlar ben bu iki firmanın kampanyalarından gelen cashback leri başka karta aktarabiliyozmu? VE HALA AKTİFLERMİ?
hocam kaç günde geldilerAz önce laptopcomtr den klavye aldım %10+ %25+ 500 ilk ödeme ve 400 parolapara cashbacklerin hepsi geldi. Parolaparadaki paranı direkt olarak kendi banka hesabına yollayabiliyorsun, iyzico bakiyesini de vodafone pay veya istanbulkarta aktararak nakite çevirebilirsin.
parolapara direkt olarak kendi banka hesabıma yattı, iyzicoyu da vodafone pay sorunsuz şekilde aktardım ama sadece atm den çekim sağlanabiliyor.hocam peki paraya çekmek için bekleme vs. varmı
Hocam klavye olarak ne aldınız?parolapara direkt olarak kendi banka hesabıma yattı, iyzicoyu da vodafone pay sorunsuz şekilde aktardım ama sadece atm den çekim sağlanabiliyor.
Vodafone Pay'a nasıl aktardınız hocam .parolapara direkt olarak kendi banka hesabıma yattı, iyzicoyu da vodafone pay sorunsuz şekilde aktardım ama sadece atm den çekim sağlanabiliyor.
Evet bende FUN 60 PRO, ACE 60 PRO arasında kaldım bilgisi olan varmı hangisi daha alınabilir?Hocam klavye olarak ne aldınız?
Mchose ace 60 pro aldımHocam klavye olarak ne aldınız?
İyzicodan sanal kart oluşturun, vodafone payde bakiye yükle diyerek iyzico kartınızı girip bakiyeyi aktarabilirsiniz.Vodafone Pay'a nasıl aktardınız hocam .
Bende ikisi arasında kalmıştım ama ace 60 pro malzeme kalitesi daha iyi diye duydum zaten 490 tl ye geldi ileride switch değiştiririm kasa sağlam olsun diye düşündüm.Evet bende FUN 60 PRO, ACE 60 PRO arasında kaldım bilgisi olan varmı hangisi daha alınabilir?