İyzico ve Parolapara Cashback Hakkında?

mucel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
516
merhaba arkadaşlar ben bu iki firmanın kampanyalarından gelen cashback leri başka karta aktarabiliyozmu? VE HALA AKTİFLERMİ?

Kampanyanın devam edip etmediğini net olarak bilmiyorum ama, Parolapara'nın verdiği cashback tekrar geri çekilebiliyor. Gönderim yaptığım IBAN'a, uygulama üzerinden cashback tutarı geri çekebildim. Iyzico bakiyesi, hediye bakiye olarak göründüğünden çekilemez olarak işaretleniyor.

Az önce laptopcomtr den klavye aldım %10+ %25+ 500 ilk ödeme ve 400 parolapara cashbacklerin hepsi geldi. Parolaparadaki paranı direkt olarak kendi banka hesabına yollayabiliyorsun, iyzico bakiyesini de vodafone pay veya istanbulkarta aktararak nakite çevirebilirsin.

Az önce laptopcomtr den klavye aldım %10+ %25+ 500 ilk ödeme ve 400 parolapara cashbacklerin hepsi geldi. Parolaparadaki paranı direkt olarak kendi banka hesabına yollayabiliyorsun, iyzico bakiyesini de vodafone pay veya istanbulkarta aktararak nakite çevirebilirsin.
hocam kaç günde geldiler

Daha 15 dk oldu sipariş vereli bütün cashbackler anında yatırıldı ama ödeme yapmadan önce iyzico uygulamasından kampanyalara katılmaya unutmayınız.

Daha 15 dk oldu sipariş vereli bütün cashbackler anında yatırıldı ama ödeme yapmadan önce iyzico uygulamasından kampanyalara katılmaya unutmayınız.
hocam peki paraya çekmek için bekleme vs. varmı

Parolapara'nın verdiği cashback direkt çekilebiliyor ama İyzico'nun verdiği çekilemiyor. Ama eğer İstanbulkart'a sahipseniz, İyzico üzerinden İstanbulkart'a bakiye yükleyerek, İstanbulkart bakiyenizi banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

Belki başka şekilde de çekilebilir ama ben sadece bu yöntemi biliyorum.

Hocam klavye olarak ne aldınız?
Mchose ace 60 pro aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone Pay'a nasıl aktardınız hocam .
İyzicodan sanal kart oluşturun, vodafone payde bakiye yükle diyerek iyzico kartınızı girip bakiyeyi aktarabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende FUN 60 PRO, ACE 60 PRO arasında kaldım bilgisi olan varmı hangisi daha alınabilir?
Bende ikisi arasında kalmıştım ama ace 60 pro malzeme kalitesi daha iyi diye duydum zaten 490 tl ye geldi ileride switch değiştiririm kasa sağlam olsun diye düşündüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,531
Üyeler
174,388
Son üye
volkie1912
Geri