Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Itopya için iyizcodan bu ay 500tl alabilen oldunu ona gore itopyadan alacağim

Evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.286 TL'e gelir.
İyzico daki hediye 500 TL nasıl alacaz

Hangi gamepadi aldın?
iyzico daki 500 TL nasıl alacaz

Itopya için iyizcodan bu ay 500tl alabilen oldunu ona gore itopyadan alacağim
Bende alamadım nasıl alınacak bilmiyorum

Hangi gamepadi aldın?
Gulikit kk3 max aldım.

Arkadaşlar benim gibi iyzicoda kampanyaya katıl butonuna basmadan önce alışverişi yapar sonra butona basarsanız 500 Tl yi alamazsınız. Hatta siparişi iptal edip tekrar almak istersenizde sistemde ilk siparişiniz iptal edilen göründüğü için yine alamazsınız. Bu hatayı yapmayın. Gaming.gen.tr de ilk 1500 kişiye %10 lara iadesi olacakmış. Ayrıca yine iyzico uygulamasından bu kampanyayıda bulup kampanyaya katıl buyonuna basmanız lazımmış. Ben bunuda yapmamıştım. Yani 1200 tl indirimli alacakken en fazla 400 tl indirim alabileceğim. Aldığım gamepad 3k. Elimde 2 tane tuşları biraz yıpranmış xbox one s gamepadı var. Siparişi iptal ediyorum. Ben bu iyzico uygulamasındaki kampanyaya katıl buton sistemine uyuz oldum. Resmen benim gibi unutanlar üzerinden ekstra tasarruf etmek istemişler. Madem kampanya var, otomatik aktif olsun.

Son düzenleme:
İstanbul Kart'a aktarıp ordan banka kartanıza atabilirsiniz.
Kesin bilgi mi ?

İyzico daki hediye 500 TL nasıl alacaz

iyzico daki 500 TL nasıl alacaz

Bende alamadım nasıl alınacak bilmiyorum
+1 bakiyeyi nasıl çekebiliriz iyzico dan

31 Nisan ancak 1.500 kişi yararlanabilir yazıyor yani daha erken bitebilir.
1500 kişi ile sınırlı olan kampanya %10'luk indirim kampanyası , 500 TL'lik olan kampanyaya baktığımda kendi sitelerinde herhangi bir kişi sınırı belirtmemişler . Kısacası 500 TL'lik indirim 31 Mayısa kadar kişi sınırı olmaksızın devam ediyor . %10'luk indirim ise 1500 kişi ile sınırlıymış . Siteden bakabilirsiniz

1500 kişi ile sınırlı olan kampanya %10'luk indirim kampanyası , 500 TL'lik olan kampanyaya baktığımda kendi sitelerinde herhangi bir kişi sınırı belirtmemişler . Kısacası 500 TL'lik indirim 31 Mayısa kadar kişi sınırı olmaksızın devam ediyor . %10'luk indirim ise 1500 kişi ile sınırlıymış . Siteden bakabilirsiniz
hocam şimdi itopyada dahilmi kampanyaya

hocam şimdi itopyada dahilmi kampanyaya
Ona kesin bir şey diyemeyeceğim dostum . Sitesinde baktığım zaman İtopya mağazasını göremiyorum lakin İtopya'da ödeme adımında iyzico ile öde seçeneği varmış . Bu soruyu deneyen biri cevaplasa daha iyi olur

Geri