InsaneJester
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 203
Itopya için iyizcodan bu ay 500tl alabilen oldunu ona gore itopyadan alacağim
İyzico daki hediye 500 TL nasıl alacazEvet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.286 TL'e gelir.![]()
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 NVMe M.2 2280 Kutusuz SSD (5000MB Okuma / 3900MB Yazma) | ITOPYA
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 NVMe M.2 2280 Kutusuz SSD (5000MB Okuma / 3900MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile BK-LSD10Z001TG8-B ITOPYA'dawww.itopya.com
iyzico daki 500 TL nasıl alacazHangi gamepadi aldın?
Bende alamadım nasıl alınacak bilmiyorumItopya için iyizcodan bu ay 500tl alabilen oldunu ona gore itopyadan alacağim
Gulikit kk3 max aldım.Hangi gamepadi aldın?
Kesin bilgi mi ?İstanbul Kart'a aktarıp ordan banka kartanıza atabilirsiniz.
+1 bakiyeyi nasıl çekebiliriz iyzico danİyzico daki hediye 500 TL nasıl alacaz
iyzico daki 500 TL nasıl alacaz
Bende alamadım nasıl alınacak bilmiyorum
31 Nisan ancak 1.500 kişi yararlanabilir yazıyor yani daha erken bitebilir.Kampanya ne zaman bitiyor
parolapara kampanyasına nasıl katılıyoruzhala devam ediyormu alacaklarım varda
Şuan devam ediyor değil mi31 Nisan ancak 1.500 kişi yararlanabilir yazıyor yani daha erken bitebilir.
1500 kişi ile sınırlı olan kampanya %10'luk indirim kampanyası , 500 TL'lik olan kampanyaya baktığımda kendi sitelerinde herhangi bir kişi sınırı belirtmemişler . Kısacası 500 TL'lik indirim 31 Mayısa kadar kişi sınırı olmaksızın devam ediyor . %10'luk indirim ise 1500 kişi ile sınırlıymış . Siteden bakabilirsiniz31 Nisan ancak 1.500 kişi yararlanabilir yazıyor yani daha erken bitebilir.
hocam şimdi itopyada dahilmi kampanyaya1500 kişi ile sınırlı olan kampanya %10'luk indirim kampanyası , 500 TL'lik olan kampanyaya baktığımda kendi sitelerinde herhangi bir kişi sınırı belirtmemişler . Kısacası 500 TL'lik indirim 31 Mayısa kadar kişi sınırı olmaksızın devam ediyor . %10'luk indirim ise 1500 kişi ile sınırlıymış . Siteden bakabilirsiniz
Ona kesin bir şey diyemeyeceğim dostum . Sitesinde baktığım zaman İtopya mağazasını göremiyorum lakin İtopya'da ödeme adımında iyzico ile öde seçeneği varmış . Bu soruyu deneyen biri cevaplasa daha iyi olurhocam şimdi itopyada dahilmi kampanyaya
İyzico uygulamasından kampanya bölümünden itopya %10 indirim sayfasını bulup kampanyaya katıl. Görmüştüm ordan.hocam şimdi itopyada dahilmi kampanyaya