Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Arkadaşlar iyzico da kimlik doğrulama gerekmiyor parolaparada gerekiyor. Anında hesaba geliyor paralar parolapara direkt çekildi. İyzico puan olarak geldi çekim taktiği bilen varsa yazabilir
kart ile yükleme yapabilirsin. Ben denedim olmayınca fatura ödedim

Gaminggenden 1.919 TL'ye k530 pro kablosuz aldım 400tl parolparadan 691tl iyzicodan anında chasbackler geldi 828tlye almış oldum 😂

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
Ben bu kampanyaların hiç birine daha önce katılmadım bu klavye bana kaça gelir mesela

Veya ajazz ak980 alabileceğim bu kampanyanın olduğu site var mı

nerde yazıyo 500 iade yerler
uygulamada gaminggen ve gencer var ilk alışveriş olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu kampanyaların hiç birine daha önce katılmadım bu klavye bana kaça gelir mesela

500tl iyzico dan 400tl parolapara dan gelecek iyzico puan olarak gelmekte çekilmez ama sanal kartla kullanılır

4.369 olması lazım parolpara ve iyzicodan yaparsan

uygulamada gaminggen ve gencer var ilk alışveriş olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500tl iyzico dan 400tl parolapara dan gelecek iyzico puan olarak gelmekte çekilmez ama sanal kartla kullanılır
ve gaminggenin anasayfada kendi iyzico öde ile %10 indiriminide eklersek (bitmemişse tabi (katılım şartlarında iyzicodan girip katılman gerekiyormuş kampanyaya) ordan da 500tl indirim olur

ve gaminggenin anasayfada kendi iyzico öde ile %10 indiriminide eklersek (bitmemişse tabi (katılım şartlarında iyzicodan girip katılman gerekiyormuş kampanyaya) ordan da 500tl indirim olur
%10 gelmedi bana 500tl anında geldi

İyzico'dan ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasına katılıyoruz, Parolapara'dan ise ilk ödemeye %50 indirim kampanyasına katılıyoruz. İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz. Ayrıca İtopya veya GamingGenTR'de İyzico %10 indirim kampanyası var onlara katılırsanız eğer bu iki sitede %10 indirim daha alabilirsiniz. Mesela İtopya'da satılan 1.049 TL ürün 34 TL'e geliyor bu şekilde.
ne zamana kadar gecerli bu kampanya hocam

Gaming gen den 1tb kingston ssd aldım 1500 e geldi :D Bu arada anında geldi cashbackler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,015
Üyeler
185,211
Son üye
Mami.37
Geri