Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

parolaparaya bakiye gönderdim 2 saat oldu ne sms var ne yükleme oldu, makbuz vs mevcut acaba mesai saatleri içerisinde mi para onlara geçiyor

%10 hala gaming gen için devam ediyor mu deneyen var mı
19 mayısta oluyordu 3 kmapanya da
İlk ödeme bende patlafı 2024 de ödemem varmış görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parolaparaya bakiye gönderdim 2 saat oldu ne sms var ne yükleme oldu, makbuz vs mevcut acaba mesai saatleri içerisinde mi para onlara geçiyor
Havale eft attıysanız öyle

Yuzde 10 kampanyasi bitmis olabilir 1500 kisi limiti varmis, direkt vermesi lazim zaten, vermiyorsa istediginiz kadar musteri hizmetlerini arayin alamazsiniz, limit doldu derler. Itopyada ilk indirim veya bayram indiriminden birisi gecmiyor. Gaming'den hepsi geciyordu.

parolapara 400 tl geri ödeme ve yüzde 25 iyzico cashback aldım ancak ilk kullanım cashback yatmadı bana ne yapmam lazım kampanyalara katılmıştım

İlk ödeme 500 TL si yatmayanlar. Mail atsınlar . Alışveriş yaptığınız site kampanya ya dahil değil vb. diyebilirler pes etmeyin . Gerçekten şartları oluşturmuş iseniz alın paranizi. Bana da yatmadı daha sonrası da gönderdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,768
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri