Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Alıntıyı görüntüle

İtopyada geçmiyor dedi iyzico destek ekibi. Ama alışveriş yapıp kampanyadan yararlanan var. Anlamadım hiç.

Hepsini gaminggen'den mi aldınız hocam ?

Bir de biz bu parayı nasıl çekebiliriz istanbulkartta yok olsa onaylamak lazım hesabı onun için de dijitalden onaylanmıyormuş
Ben dün itopyadan 1200e alışveriş yaptım 850 cashback geldi toplam

Anakartın boşta kalan ssd yuvaları için 1 veya 2tb lik ssd düşünüyorum bende. Aldığınız veya tavsiyeniz varsa link atarsanız sevinirim.

Anakartın boşta kalan ssd yuvaları için 1 veya 2tb lik ssd düşünüyorum bende. Aldığınız veya tavsiyeniz varsa link atarsanız sevinirim.
Lexar nm610 pro aldım gaming gen den 900 e geldi dün taktım şuan iyi itopyadan felan alacakdan güzel seçenekler var

Lexar nm610 pro aldım gaming gen den 900 e geldi dün taktım şuan iyi itopyadan felan alacakdan güzel seçenekler var
Neresi avantajlıysa oradan yapıştırayım. Bu iyzico'yu felan hiç kullanmadım.

Bu iyi mi acaba :

Şunda iyzico var fakat ssd iyi mi bilemedim:
Itopyada geçerli demişler herhalde ama yanlış olmasın. Herhalde ilk alışveriş olan 500tl geçerli değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XPG gammix 32 gb ram şu an vatanda var. Bunu nasıl alırsam nasıl tasarruf etmiş olurum bunu biri kısaca açıklayabilir mi?

Sanırım parolapara ile %50 iyzico ile %25 cashbackten faydalanabiliyorum

Bide baktım 31 mayısta bitiyor etkinlik. O zamana kadar stok gelir mi? Stok ne zamandır bitik vs. bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Tek tek 16 gb ram eğer ailenden açabiliyorsan hesap istersen yani

Son düzenleme:
hocam sadece iyzico kullanacaksan itopyada %35 iner fiyat bilgine gaming gen den bi ssd alacak isen %35+500tl iner.
Tamamdır saolasın gaminggentrye bakayım birde.

2 tane buldum. Marka olarak bilmiyorum ama ikisinden birini alayım.

Son düzenleme:
Geri