❌İndirim Bitti! İyzico'yla 2699TL -> DAHUA LM24-E231 165 Hz IPS Monitör 3199TL

Dahua profesyonel kamera ürünleri olan bir marka. Ssd lerinden baya yüklü aldık firmada hdd olan bilgisayarları güncelledik, henüz bir hata almadık. Güzel çalışıyor, hızı da güzel sata Ssd lerinin. Hyper ya da hilevel gibi dandik değil Ssd leri.

Monitörü de kalitesiz değildir diye düşünüyorum.

Dahua profesyonel kamera ürünleri olan bir marka. Ssd lerinden baya yüklü aldık firmada hdd olan bilgisayarları güncelledik, henüz bir hata almadık. Güzel çalışıyor, hızı da güzel sata Ssd lerinin. Hyper ya da hilevel gibi dandik değil Ssd leri.

Monitörü de kalitesiz değildir diye düşünüyorum.
hocam dm bakar mısın

2600 TL'ye Samsung S3 22' 100 hz monitörü aldım şuan hazırlanıyor iade edip bunu alayım mı sizce dahuanin kalitesini bilemem ama 100 Hz ve 22 inç yetiyor

O ne öyle mouse markası gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gün sonra arıza yaparsa hangi servis bakıyor
Bu servis bakıyor
garantisibenimamk.webp

Monitör fiyatına göre çok iyi. İncelemesini yaptım, bakabilirsiniz.
İncelemelerinizi ve rehberlerinizi bizim forumda da açabilirsiniz, daha çok kişiye ulaşırsınız. Direkt kopyala yapıştır yapabilirsiniz. İçerik sahibi siz olduğunuz sürece önce şu forumda açılmış vs. takılmıyoruz.

Dün Samsung 22' 100hz monitörü aldım 2600 TL ye ve kargoya verilmedi hâla ayrıca daha önce iyzico da kullanmadım, kullanıp 2600e almak mantıklı mıdır sizce dahua olduğu için çok güvenemedim ?

İyzico varsa parolapara vardır totalde 2300tl ye geliyor daha ne istiyorsunuz kol alıp dikey kullanılabilir.

İyzico varsa parolapara vardır totalde 2300tl ye geliyor daha ne istiyorsunuz kol alıp dikey kullanılabilir.
Hocam sizce Samsung s3u (22' 100hz) iptal edip alınır mı henüz kargoya verilmedi 1 gün önce aldım, dahuanin monitörünu beğendim ama sadece servis olayları vs. sorun yaşayabilirim diye vazgeçmiştim

Geri