❌İndirim Bitti! İyzico'yla 2699TL -> DAHUA LM24-E231 165 Hz IPS Monitör 3199TL

Hocam sizce Samsung s3u (22' 100hz) iptal edip alınır mı henüz kargoya verilmedi 1 gün önce aldım, dahuanin monitörünu beğendim ama sadece servis olayları vs. sorun yaşayabilirim diye vazgeçmiştim
22 100 yetersiz gelir. Bence iptal edip bunu alın.

Ryzen 9 nesil modelleri var o modeller cok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinde 9 nesil olan var ryzenin 8 nesil acaba kaça satariz
Bir 4 k monitör
Arkadaslar kardesim sacma sapan bisey yazmış özürlerimi sunarım

Bu arkadaşlar Kurumsal tarafta yer alıyor sanırım , iş istasyonlarına güvenlik sistemleri vs. satıyorlar. Bireysel pazara yönelik ssd dışında pek ürünleri yok gibi. İşlerinin monitör üretmek olmadığı kesin :D Çok pahalı değil , denemek isteyen deneyebilir. Türkiye de ya CMM ya da Rivo Teknoloji bakıyor sanırım. İki şirkette kurumsal işletmelere yönelik hizmet veriyor.

Bu arkadaşlar Kurumsal tarafta yer alıyor sanırım , iş istasyonlarına güvenlik sistemleri vs. satıyorlar. Bireysel pazara yönelik ssd dışında pek ürünleri yok gibi. İşlerinin monitör üretmek olmadığı kesin :D Çok pahalı değil , denemek isteyen deneyebilir. Türkiye de ya CMM ya da Rivo Teknoloji bakıyor sanırım. İki şirkette kurumsal işletmelere yönelik hizmet veriyor.
Hocam ben dün Samsung S3 22' 100 hz monitörü aldım aynı fiyata hemen hemen sizce iptal edip bunu alayım mı yoksa Samsung kalsın mı servis konusu marka vs. kafamı karıştırıyor?

Hocam ben dün Samsung S3 22' 100 hz monitörü aldım aynı fiyata hemen hemen sizce iptal edip bunu alayım mı yoksa Samsung kalsın mı servis konusu marka vs. kafamı karıştırıyor?
oyun mu oynayacaksın ? Yoksa yan monitör mü ?

Oyun için tek monitör olacak
Ben yan monitör olarak T450 22 inç 75 hz modelini almıştım , pivot var diye. Samsung un ucuz ürünleri de iş görüyor , ben seviyorum kalitesini. Dahua nın ürünlerini hiç kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz. Rekabetçi oyun oynuyorsan bir denenebilir 2600 tl ye , çok pahalı değil. Günlük kullanım içinse Samsung 100 hz de üzmez. Bu senin kullanım senaryona bağlı. Fiyatı kadar kalite bekle yeter :D

Ben yan monitör olarak T450 22 inç 75 hz modelini almıştım , pivot var diye. Samsung un ucuz ürünleri de iş görüyor , ben seviyorum kalitesini. Dahua nın ürünlerini hiç kullanmadığım için yorum yapmam doğru olmaz. Rekabetçi oyun oynuyorsan bir denenebilir 2600 tl ye , çok pahalı değil. Günlük kullanım içinse Samsung 100 hz de üzmez. Bu senin kullanım senaryona bağlı. Fiyatı kadar kalite bekle yeter :D
Teşekkürler hocam fazla rekabetçi oynamıyorum maksimum 120 FPS civarı alırım 100le arada çok fark yok zaten yeterli olur diye düşünüyorum dahua markası da hiç güvenilir gelmediği için Samsung'u iptal etmeyeceğim onu kullanıcam teşekkürler tekrardan

Bu markanın ssd sini kullanmıştım. Problem çıkmamıştı.

Geri