❌İndirim Bitti! İyzico'yla 2699TL -> DAHUA LM24-E231 165 Hz IPS Monitör 3199TL

İyzico 25% oluyor mu, bilgi verirseniz çok iyi olur
Hocam alıcam da parolapara hesabımı silmiştim o yüzden alamıyorum sanal kart oluşturma yerinde hata veriyor ne yapabilirim o hallolsa şimdi alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam alıcam da parolapara hesabımı silmiştim o yüzden alamıyorum sanal kart oluşturma yerinde hata veriyor ne yapabilirim o hallolsa şimdi alıcam
Hesaba geri girdim fakat sanal kart olmuyor

Hocam hallettim hesabı 1 saate onaylanıyor söylerim alınca

Bunda geçerli mi parolapara
İstersen bekle şimdi alıcam ben haber ederim ama geçer elbette. Parolapara herhangi bir yer diye şart koşmuyor çünkü.

İstersen bekle şimdi alıcam ben haber ederim ama geçer elbette. Parolapara herhangi bir yer diye şart koşmuyor çünkü.
Çok iyi olur hocam ben de hesabın onaylanmasını bekliyorum 1 saate onaylanacak alacağım ben de

Çok iyi olur hocam ben de hesabın onaylanmasını bekliyorum 1 saate onaylanacak alacağım ben de
Yüzde 25 olan cashback de gelir mi acaba onu merak ettim

Aldınız mı hocam ben de biraz sonra alicam
Arkadaşın adına iyzico açtım sıfır hesap olmasına rağmen daha önce bir butik sitesinde iyzico ile ödeme yapmış. Kontrol etmeden aldık haliyle gelmedi 500 TL ama Parolapara geldi. iyzico'da gelir hiç merak etme ben adamlarla direkt konuştum kampanya geçerli şüphe etme.

Yüzde 25 olan cashback de gelir mi acaba onu merak ettim
O gelmez hayır.

Nasıl acaba ürün değer mi ucuz etin yahnisi gibi üzmesin sonra

Arkadaşın adına iyzico açtım sıfır hesap olmasına rağmen daha önce bir butik sitesinde iyzico ile ödeme yapmış. Kontrol etmeden aldık haliyle gelmedi 500 TL ama Parolapara geldi. iyzico'da gelir hiç merak etme ben adamlarla direkt konuştum kampanya geçerli şüphe etme.

O gelmez hayır.
Çok teşekkürler hocam iyi geceler 👍

Evet arkadaşlar bende de 500 iyzico 400 parolapara uygulandı totalde 2300 TL'ye geldi 23.8 165 hz olan modeli yardımcı olan herkese teşekkürler.

Evet arkadaşlar bende de 500 iyzico 400 parolapara uygulandı totalde 2300 TL'ye geldi 23.8 165 hz olan modeli yardımcı olan herkese teşekkürler.
Hocam discordunuz var mı acaba satın alma konusunda müsait olduğunuzda 2dk yardımcı olur musunuz nasıl yapıldığına dair

izco google markete yorumlara bakın ödeme vermiyorlar + 60-70 tl ilk yatırımda fazladan bsm vergisimi ne fazla ödetiyor ben rezil oldum siz de olmayın. not kampanya falan hepsine katıldım kyc falanda yapmam rağmen.

Geri