📣 İyzico'yu Nasıl Kullanabilirsiniz Kısaca Anlatım . 🤙

Bu Ürünü Nasıl Daha Uyguna Alabiliriz Mesela :)
hocam idefix iyzico ile ödemeyi desteklemiyor sanırım o yüzden iyzico dan 500 tl geri ödeme alamazsın büyük ihtimalle ama parolapara ile 400 tl geri ödeme alabilirsin diye umuyorum. O her yerde geçiyor çünkü ama min 1000 tl olması lazımdı galiba. 999 TL bu ürün :D

hocam idefix iyzico ile ödemeyi desteklemiyor sanırım o yüzden iyzico dan 500 tl geri ödeme alamazsın büyük ihtimalle ama parolapara ile 400 tl geri ödeme alabilirsin diye umuyorum. O her yerde geçiyor çünkü ama min 1000 tl olması lazımdı galiba. 999 TL bu ürün :D
İyzico Kullandım Ya :)

Geçmiyor Zaten Orası Ayrı .

Parolapara Heryerde Geçiyorsa Limit 800 TL

1753099668972.webp

600 TL'ye Çok Güzel Bir Ürün Alabiliyorum O Zaman Yeppy :P

800 tl ise yapıştır geç hocam mis gibi ibana çekebiliyorsun zaten parayı iyzico gibi değil
İyi Güzelde Parayı Çıkarmak Var :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

800 tl ise yapıştır geç hocam mis gibi ibana çekebiliyorsun zaten parayı iyzico gibi değil
Ürünü Tavsiye Ederim Bu Arada Çok Güzel Fiyata Geliyor Ve Özellikleri Müq :)

Wraithdan iyzico ile alısveris yaptım iade yaptım şuan wraithden gene sipariş olustursam 500 tl geri verirmi

Hocam iyzico ile öde deyip parolapara sanal kartının bilgilerini giriyorsun. İki uygulamaya da cashback yapıyor. Şu konuya bakarak yaptım bende.

Gaming gende dediğini yapabiliyor muyuz?

Gaming gen de iyzico ile ödeme alıyor diye görmüştüm. Bir kontrol edin ama gene de.
iyzico ödemesi var zaten parolapara ile kombo yapabilir miyim nasıl yaparım onu soruyorum phantom spirit alıcam

iyzico ödemesi var zaten parolapara ile kombo yapabilir miyim nasıl yaparım onu soruyorum phantom spirit alıcam
Yaparsın hocam parolapara için öyle bir kısıtlama yok.

İyzico hesabı açtın kimlik ile onaylattın ( sanal kart da oluştur)
sonra %50 cashback kampanyasına katıldın ve burayla işin bitti
parolapara hesabı açtın kimlik ile onaylattın sanal kart açtın aynı şeyler iyzico ile
burada katılman gereken bir kampanya yok çünkü ilk alışverişine cashback veriyor zaten her türlü
sonra gittin parolapara hesabında açtığın sanalkartın ibanına para attın
gaming gene girdin ürünü sepete ekledin iyzico ile öde dedin gerekli bilgieri vesaire doldurduktan sonra kart bilgileri kısmında az önce para attığın parolapara sanal kart bilgilerini girdin devam dedin.

ödeme halloldu ho hem soğutucun var hem iyzico 500 tl hem de parolapara 400 tlen var.

Yaparsın hocam parolapara için öyle bir kısıtlama yok.

İyzico hesabı açtın kimlik ile onaylattın ( sanal kart da oluştur)
sonra %50 cashback kampanyasına katıldın ve burayla işin bitti
parolapara hesabı açtın kimlik ile onaylattın sanal kart açtın aynı şeyler iyzico ile
burada katılman gereken bir kampanya yok çünkü ilk alışverişine cashback veriyor zaten her türlü
sonra gittin parolapara hesabında açtığın sanalkartın ibanına para attın
gaming gene girdin ürünü sepete ekledin iyzico ile öde dedin gerekli bilgieri vesaire doldurduktan sonra kart bilgileri kısmında az önce para attığın parolapara sanal kart bilgilerini girdin devam dedin.

ödeme halloldu ho hem soğutucun var hem iyzico 500 tl hem de parolapara 400 tlen var.
peki parolaparadaki cashbacki iyzicoya aktarabiliyor muyum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri