Neler Yeni

İzlemekten En Çok Zevk Aldığınız Maçlar Nelerdi?

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Küçük düşürme yapmıştır. Bu kullanıcının eski mesajlarına bakın. Ben de dün işte çok fazla kinlendim. Adam vatan düşmanı, vatanını bile arkadan bıçaklar.
diğer arkadaşta ban yemiş
ayrıca bahsettiğin türden söylemini işitmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz herkesi kucaklarız
Tüm ban yiyenlere acil şifalar diliyorum

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Biz herkesi kucaklarız
Tüm ban yiyenlere acil şifalar diliyorum
Rambo adlı üye daha önce de kürtlere ırkçılık yaptığından dolayı ban yemişti, iyi bir üye değil kendisi, boşa savunmayın onu. Attığı her mesaji bilen biriyim ben, forumun ilk zamanları olduğu gibi insanlara güzel davranıyor, iyi görünmeye çalışıyor sonrasında ise gerçek yüzünü belli ediyor.

Aware

80+ Silver
Herkeze saygim var. Lakin sürdürmek yok. Sadece dialog sohbetin devami geliyor. O nedenle sen bana nasilsan, bende sana öyleyim. Lakin ortada tüm güzelikler var. Kimseylen problemim yok. Burada sohbetler güzel ve güzel insanlarda var. Tek benim a1 türkce uzan ben deyilim. Baska kisiler. Reaction to reaction olay
MALman savar.jpg

Direkt @ROG-RAMBO'yu etiketleyip sövseydiniz daha iyiymiş. Pek bi' farkı kalmamış konunun çünkü. Konunun açılma amacı bile o niyetle gibi. Böyle konular silinmeli. Birisinden rahatsız oluyorsan engelle, cümle aleme ifşalamayı doğru bulmuyorum. Ben de sevmiyorum ama gidip sağda solda linçlemiyor veya arkasından küfür etmiyorum.
Kendisi 2 gün önce aşağılıyordu hocam hakettiği buydu hem ban yedi hem de ağzının payını aldı böye yapmazsak hep aynı olayı tekrar edicek .

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,454
Üyeler
168,137
Son üye
nobinob
Top Bottom