Neler Yeni

İzlemekten En Çok Zevk Aldığınız Maçlar Nelerdi?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Excator23cm

80+ Gold
Türkiyeyi Türklerin yaptığı forumda Türklerin bulduğu yazı ile Türklerle dalga geçen dandik alaman olmak euro ile övünmek üzücü.
Allah bilir daha tarihi geçtim inkılapları bilmiyorsundur.

@ROG-RAMBO

Son düzenleme:

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İnsanlıktan çıkmak bu kadar kolay değil değerli kardeşim.
Dediğim gibi arkadaş şakayla karışık konuşuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ara sıra bana da takılıyor
hiç ters tepmiyorum
Hocam ne desek fail olur. Adamlar bi kere negativ görüyor benden. Lakin senin dedin gibi ortada güzelik ve sohbet var. Dünkü match olaylar beli. Iyi olan kazanir. Eh bizde senelerdir beri Italia fanim. Bunuda cok gördüler. Ben burda sevincimi dile getiriyom. Goal diye. Malesef herkes demedini birakmadi. Kizmiyorumda haklarida. Lakin insan insandan üstün deyildir. Bizim millet veya srkadadlar burda beni veya o konuda fena halde yanlis anlamislar. Kac kere a1 türkce dediler. Okey dedim saygim var Ironikin güzelini kötüye cekmeyiniz.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@ROG-RAMBO
Türklerin yaptığı Türkçe bir forumda Türklerin arasında bozuk Türkçen ile Türklerle dalga geçiyorsun, üstüne de bunu sürdürüyorsun, yapma, sürdürme.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
@ROG-RAMBO
Türklerin yaptığı Türkçe bir forumda Türklerin arasında bozuk Türkçen ile Türklerle dalga geçiyorsun, üstüne de bunu sürdürüyorsun, yapma, sürdürme.
Herkeze saygim var. Lakin sürdürmek yok. Sadece dialog sohbetin devami geliyor. O nedenle sen bana nasilsan, bende sana öyleyim. Lakin ortada tüm güzelikler var. Kimseylen problemim yok. Burada sohbetler güzel ve güzel insanlarda var. Tek benim a1 türkce uzan ben deyilim. Baska kisiler. Reaction to reaction olay

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Herkeze saygim var. Lakin sürdürmek yok. Sadece dialog sohbetin devami geliyor. O nedenle sen bana nasilsan, bende sana öyleyim. Lakin ortada tüm güzelikler var. Kimseylen problemim yok. Burada sohbetler güzel ve güzel insanlarda var. Tek benim a1 türkce uzan ben deyilim. Baska kisiler. Reaction to reaction olay
Cümleyi anlamadım.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Direkt @ROG-RAMBO'yu etiketleyip sövseydiniz daha iyiymiş. Pek bi' farkı kalmamış konunun çünkü. Konunun açılma amacı bile o niyetle gibi. Böyle konular silinmeli. Birisinden rahatsız oluyorsan engelle, cümle aleme ifşalamayı doğru bulmuyorum. Ben de sevmiyorum ama gidip sağda solda linçlemiyor veya arkasından küfür etmiyorum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hocam ne desek fail olur. Adamlar bi kere negativ görüyor benden. Lakin senin dedin gibi ortada güzelik ve sohbet var. Dünkü match olaylar beli. Iyi olan kazanir. Eh bizde senelerdir beri Italia fanim. Bunuda cok gördüler. Ben burda sevincimi dile getiriyom. Goal diye. Malesef herkes demedini birakmadi. Kizmiyorumda haklarida. Lakin insan insandan üstün deyildir. Bizim millet veya srkadadlar burda beni veya o konuda fena halde yanlis anlamislar. Kac kere a1 türkce dediler. Okey dedim saygim var Ironikin güzelini kötüye cekmeyiniz.

Hiçbir şeyi yanlış anlamadık. Şuradan olumlu bir anlam çıkaranlar gelsin bana da anlatsın.

İçerisinde küfür geçen daha ağır ithamlarda bulunduğun mesajları forum kuralları dolayısıyla atmıyorum. Ama çok zorunda bırakırsan banlanmayı falan göze alıp dökerim bütün o lafları ortaya. Kime nasıl hesap verirsen ver.

Son düzenleme:

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle
Hiçbir şeyi yanlış anlamadık. Şuradan olumlu bir anlam çıkaranlar gelsin bana da anlatsın.

İçerisinde küfür geçen daha ağır ithamlarda bulunduğun mesajları forum kuralları dolayısıyla atmıyorum. Ama çok zorunda bırakırsan banlanmayı falan göze alıp dökerim bütün o lafları ortaya. Kime nasıl hesap verirsen ver.
Resmi sil.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Haa dogru. Discord ne olursa olsun buraya dözü atman hangi seviyede oldun beli ettin. Hani orda kalicakti. Hepiniz milletlen dalga gecerken iyidi. Ben komiklik veya ironik yaparken kötü demi. Sizin anlayisimiz bu.

Hocam burda olmadi iste. Hani discord hersey kaliyordu.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Haa dogru. Discord ne olursa olsun buraya dözü atman hangi seviyede oldun beli ettin. Hani orda kalicakti. Hepiniz milletlen dalga gecerken iyidi. Ben komiklik veya ironik yaparken kötü demi. Sizin anlayisimiz bu.

Hocam burda olmadi iste. Hani discord hersey kaliyordu.
Sil diyorum zaten, anlamıyor musun?

Top Bottom