Allah'ın Kulu
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
biraz ağır oldu hocamBen bilerek kişi demedim, insanlara saygım var.
silebilirsiniz
biraz ağır oldu hocamBen bilerek kişi demedim, insanlara saygım var.
Silmem. Benim korkum falan da yok.biraz ağır oldu hocam
silebilirsiniz
yapmayın hocamSilmem. Benim korkum falan da yok.
Banlayacak banlasın. Ağır falan da değil bu tarz kişilere de az bile söylüyorum.
Artniyetli.yapmayın hocam
forum hepimize yeter. arkadaş artniyetli değil
Adamın mizacı böyle hocamArtniyetli.
Kanını taşıdığı ülke yenilince bu kadar uygunsuz dil kullanıp dalga geçemez. (Gerçi kanı var mı? Orası da meçhul.)
Mizacına tüküreyim o zaman onun.Adamın mizacı böyle hocam
şakayla karışık konuşuyor
iki günlük fani dünyada uyduruk sebeplerden kalp kırmayalım. iyi günlerMizacına tüküreyim o zaman onun.
Herkes üzgün yazması gerekeni bilsin.
Her insanda mizac olur bu mizac değil bambaşka bir insan dışılık.Adamın mizacı böyle hocam
şakayla karışık konuşuyor
ekran görüntüsü atabilirmisinHer insanda mizac olur bu mizac değil bambaşka bir insan dışılık.
ekran görüntüsü atabilirmisin
Bakalım nasıl çıkmış insanlıktan
İnsalarla sürekli olarak dalga geçmek ve insanlar bundan rahatsızolduğunu belirttiği halde buna devam etmek bu olayın tanımıdır benim için hocam hem bu konuda yazdıklarına hem bu konudan bakabilirsiniz.ekran görüntüsü atabilirmisin
Bakalım nasıl çıkmış insanlıktan
İnsanlıktan çıkmak bu kadar kolay değil değerli kardeşim.Profilin aşağısına kadar in.kaplanharun
forum.donanimarsivi.com
Banlanan birinin arkasından 1 kere yazarsın. Bu yaratık epik mizahını coşturmuş. Dün akşam yazdıklarına deyinmiyorum bile.
ara sıra bana da takılıyorİnsanlıktan çıkmak bu kadar kolay değil değerli kardeşim.
Dediğim gibi arkadaş şakayla karışık konuşuyor