Istedine gelemicen. Ban yememi bekliyorsunuz. Lakin benim keyfim yerinde. Güzel oluyor sevenim var diye.Öküz de Tosun da hayvan dostum. Sen bana tosun, ben sana öküz.
Doğru yazabildiğin Türkçe bir kelime yok .Alıntıyı görüntüle
Senin sevenlerin dans etmeni çok seviyor.Istedine gelemicen. Ban yememi bekliyorsunuz. Lakin benim keyfim yerinde. Güzel oluyor sevenim var diye.
Şu eki atmasana, kör oldum.Istedine gelemicen. Ban yememi bekliyorsunuz. Lakin benim keyfim yerinde. Güzel oluyor sevenim var diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen keni adına konuş dhdlhdldhslshBurada tartıştığınız yaratık, forum dışı yerlerde de ırkçılık yapan birisidir. Siz ona laf anlatmazsınız. Para görünce ülkesine, atasına saygısı olmayan birisi.
Ş-şey kanını da satıyormuş kan kalmamışBurada tartıştığınız yaratık, forum dışı yerlerde de ırkçılık yapan birisidir. Siz ona laf anlatmazsınız. Para görünce ülkesine, atasına saygısı olmayan birisi.
Ben bilerek kişi demedim, insanlara saygım var.@5x_d4emon sana laf atmadım bu arada, malum kişinin taklidini yaptım. Yanlış anlama.
Doğrudur. Benim ismim.İbrahim kim, baban mı?
Gigachad tın tın tın tın tınDoğrudur. Benim ismim.
İnsan demeyin alınıyor sonra paella yiyemiyor.Ben bilerek kişi demedim, insanlara saygım var.