İzmir bisiklet rotası çizdim daha nasıl uzatabilirim

sizin bisiklet güzel ama kalın teker üzün yolda yorar bendeki askı size uyar matara lığın önüne koyarsınız isterseniz vereyim ben kullanmıyorum çatıya kaldırmıştım sizin işinize yarasın.
hocam ne askısı tam olarak bisiklet ekipmanları konusunda çok bilgim yok

mataralık gibi fermuarlı el pompasını bir göze yama ve diğer malzemeleri diğer fermuarlı göze koyuyorsunuz 20-27cm bir şey
hocam siz bilirsiniz çantalarımız var bizim sırtımızda gideriz her türlü

hocam siz bilirsiniz çantalarımız var bizim sırtımızda gideriz her türlü
hocam bizim bir hoca demişti yükü daha çok bisiklete verin üzerinizde yük olmasın uzun yolda hem ağrı yapar hem de aero yu bozar yavaş gidersiniz onun için alternatif askılı çıt çıtlı çanta takın bisiklete ben sabah bakarım konuyu takibe aldım bulursam yazarım

hocam bizim bir hoca demişti yükü daha çok bisiklete verin üzerinizde yük olmasın uzun yolda hem ağrı yapar hem de aero yu bozar yavaş gidersiniz onun için alternatif askılı çıt çıtlı çanta takın bisiklete ben sabah bakarım konuyu takibe aldım bulursam yazarım
evet hocam bende biliyorum onu ağırlık bisiklete vermemiz lazım ama ekipmanımız yok pek araştırmadık zaten direkt rota çizdim gidelimmi dedim olur dedi öyle gelişti olaylar

evet hocam bende biliyorum onu ağırlık bisiklete vermemiz lazım ama ekipmanımız yok pek araştırmadık zaten direkt rota çizdim gidelimmi dedim olur dedi öyle gelişti olaylar
anladım hocam inşallah yaparsınız güzel aktivite olur. Yol uzadıkça verimde artıyor,istekte.

Hocam bu var bende lazım olan her şeyi sığdırabiliyorum fazlası gerekirse arka teker üstüne bagaj atılabilir

Hocam bu var bende lazım olan her şeyi sığdırabiliyorum fazlası gerekirse arka teker üstüne bagaj atılabilir
fiyatlar uygun aslında gitmeden önce alayım ekipmanları sonra yola çıkarız

normal okula gidiş geliş sürüşlerimde bile olabildiğince park halinde ki kapıyı her an açabilir gibisinden araçlardan uzak trafiği engellemeyecek şekilde güvenli sürüşümü yapıyorum

normal okula gidiş geliş sürüşlerimde bile olabildiğince park halinde ki kapıyı her an açabilir gibisinden araçlardan uzak trafiği engellemeyecek şekilde güvenli sürüşümü yapıyorum
Hocam çanta yırtılmış kediler tırnak geçirmiş ipleri sökülmüş kusura bakmayın

Hocam çanta yırtılmış kediler tırnak geçirmiş ipleri sökülmüş kusura bakmayın
yok hocam hiç sorun değil marka modeli nedir araştırma yapayım biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olmadı çantayı kadroya bağlarım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,573
Üyeler
173,681