Neler Yeni

İzmir / Torbalı civarında mangal yapılacak alan var mı?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Arkadaşlar ben torbalı'da değilim normade pek de gitmedim. Bir kaç arkadaşla orda buluşup mangal yapmayı düşündük ama piknik alanı gibi yerler var mı?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Arkadaşlar ben torbalı'da değilim normade pek de gitmedim. Bir kaç arkadaşla orda buluşup mangal yapmayı düşündük ama piknik alanı gibi yerler var mı?
Ayrancılar tarafında Suyun Başı falan var bildiğim. Torbalı'nın içinde bildiğim bir yer yok ama Torbalı içinde de mesire alanı hatırlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten yakın yerler. Araba yoksa dolmuşla Eshot'la falan gidilebilir 10-15dk sürmez.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrancılar tarafında Suyun Başı falan var bildiğim. Torbalı'nın içinde bildiğim bir yer yok ama Torbalı içinde de mesire alanı hatırlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten yakın yerler. Araba yoksa dolmuşla Eshot'la falan gidilebilir 10-15dk sürmez.
Evet suyunbaşı diye yeri duydum ayrancılardaymış, torbalı da varsa ayrancılara gitmemek için araştırayım dedim

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Evet suyunbaşı diye yeri duydum ayrancılardaymış, torbalı da varsa ayrancılara gitmemek için araştırayım dedim
Olduğu alan güzeldir yani. Torbalı'da öyle aman aman bir yer yok diye hatırlıyorum ki internette de çıkmıyor. Haftasonu Suyun Başı biraz kalabalık olabilir onun dışında. Mesire alanı olmak zorunda değilse nezih sakin mangal yasak olmayan bir yer bulabilirseniz orada da yapabilirsiniz.

Top Bottom