İzmir'de bilgisayar montajı yardımı lazım

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Bilgisayar bileşenlerini aldım hepsi paketli şuan elimde. Montajını ve kablolamasını yapacak birisi lazım. Sistem pahalı olduğu için güvenilir birisi olması lazım. Daha önce İzmir Karşıyaka veya bayraklı çevresinde böyle bir hizmet alan varmı?

Bilgisayar bileşenlerini aldım hepsi paketli şuan elimde. Montajını ve kablolamasını yapacak birisi lazım. Sistem pahalı olduğu için güvenilir birisi olması lazım. Daha önce İzmir Karşıyaka veya bayraklı çevresinde böyle bir hizmet alan varmı?
İnternetten izleyerek kendiniz de yapabilirsiniz. Korkulacak bir şey yok, oldukça kolay bir şey aslında. Hem öğrenmiş olursunuz .

İnternetten izleyerek kendiniz de yapabilirsiniz. Korkulacak bir şey yok, oldukça kolay bir şey aslında. Hem öğrenmiş olursunuz .
Çok fazla kablo var altından kalkamam gibi

Yakın olsaydım bir kahve ve muhabbete halleder, ofis ve windows orjinal yapardık ama 800km var arada.
Kolay gelsin..
Keşke izmir'de olsaydın 😂 armut dan bir usta buldum bakalım 1250 ye anlaştık ayın 16sin da kurduracağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendin yap. Emin ol kazanacağın tecrübe çok daha kıymetli
Riske atamam ya

Keşke izmir'de olsaydın 😂 armut dan bir usta buldum bakalım 1250 ye anlaştık ayın 16sin da kurduracağım

Riske atamam ya
Batırabileceğin bir şey yok elin tornavida tutuyosa bi de okuma yazman varsa bitti gitti. Yapman gereken her şey zaten parçaların üstünde bile yazıyo. Anlayan biri 3 saatte toplayacaksa sen 8 saatte topla tecrübe kazan. İlerde aşırı işine yarar

Riske atamam ya
Aslında bayramda orada olacaktım, camdibi ve bornova.
sonanda iptal oldu. İzmirdeki akrabalar beraberce bize geldi😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,873
Üyeler
184,066
Son üye
BiGDreAM06
Geri