Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Sokak köpeği olsa anında barınağa alır yardım ederlerdi konu insana hizmet olunca suspuslar yazık
onu da yapmiyorlar sadece laftaSokak köpeği olsa anında barınağa alır yardım ederlerdi
Yandaşlar adamı suçlu buluyor bileSokak köpeği olsa anında barınağa alır yardım ederlerdi konu insana hizmet olunca suspuslar yazık
Alıntıyı görüntüle
Suriyelileri olsa yardım ederlerdi nede olsa devlet onlara çalışıyorSokak köpeği olsa anında barınağa alır yardım ederlerdi konu insana hizmet olunca suspuslar yazık
Alıntıyı görüntüle
Belediyeden bahsediyoruz ne alakaSuriyelileri olsa yardım ederlerdi nede olsa devlet onlara çalışıyor
çok alakası var boşverBelediyeden bahsediyoruz ne alaka
Muhtmelen 2010'dan önce falan olsa insanlar yardım ederdi Her geçen gün İnsanımız İnsanlığını yitiriyor Modern hayat Modern yaşam Diyerek Kendilerini iyice batılaştırmış durumdalarSokak köpeği olsa anında barınağa alır yardım ederlerdi konu insana hizmet olunca suspuslar yazık
Alıntıyı görüntüle
Dimi, sanki 4.5m nüfuslu şehri yönetiyor.çok alakası var boşver
Keşke o kadar insanı yonete bilseler nerdeDimi, sanki 4.5m nüfuslu şehri yönetiyor.
Evet hep apk'nin suçu yaKeşke o kadar insanı yonete bilseler nerde
2014 te 18 girdim chp mhp ortak aday Ekmeleddin diye birini çıkardılardı ben bile Erdoğan oy verdım memlekete tek muhalif özdagEvet hep apk'nin suçu ya