Abartma o kadar. PSU kötü diye de, bedava bir şey alınmamazlık yapılmaz. Hem patlamıyor öyle.Bedavaya verse almam, nedeni; PSU berbat büyük ihtimalle suikast için vermişlerdir. Oynarken patlamam için.
kanka bu fiyata kazıkAmazonda bu ekran kartı 459 dolar galiba. Gerisini boş verdim. Bana gayet ucuz geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abartma o kadar. PSU kötü diye de, bedava bir şey alınmamazlık yapılmaz. Hem patlamıyor öyle.
PSU'yu bilmiyorum ve denemedim ama sistem olarak Dolar kurunda ucuza geliyor.kanka bu fiyata kazık
ssd si kötü, kasası kötü, herşeyi kötü. 7K lık sisteme 1650 çok mantıksız. Arkadaşının bütçesi ne ona göre yeni konu açıp linkini at, biz sana yardımcı oluruz.PSU'yu bilmiyorum ve denemedim ama sistem olarak Dolar kurunda ucuza geliyor.
izoly'nin tanımıeşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir
O benim arkadaşım değil ve yardıma da gerek yok diye düşünüyorum. Bana cazip geldi hem.ssd si kötü, kasası kötü, herşeyi kötü. 7K lık sisteme 1650 çok mantıksız. Arkadaşının bütçesi ne ona göre yeni konu açıp linkini at, biz sana yardımcı oluruz.![]()
Düşünceniz nedir ? Fiyat biraz iyi bence![]()
İzoly Witch i5-10400F 16GB 480GB GTX1650 4GB Oyun Bilgisayarı
İzoly Witch i5-10400F 16GB 480GB GTX1650 4GB Oyun Bilgisayarı , Oyuncu Bilgisayarı, Masaüstü Bilgisayar ve Ofis modelleri en ucuz fiyatlarla İzoly.com'da!www.izoly.com
Kanka leş bir sistem, bilmesek bu kadar insan söylemeyiz böyle bir şey. Bu fiyata kat kat iyileri var.O benim arkadaşım değil ve yardıma da gerek yok diye düşünüyorum. Bana cazip geldi hem.
Bugün ekran kartı fiyatlarına göre de, çok güzel bir sistem.
Sadece PSU'yu bilmiyorum. Diğerleri fena değil ha!.
hazır sistem olarak cyper-1660s alınabilir.Bu PC'yi de normalde önermem de, konu sahibi kıyas açısından incelesin diye ekledim.![]()
MANTIS-1660Ti / INTEL i3-12100F / ASUS TUF GeForce GTX 1660 Ti EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-1660S sistemimiz GTX 1660 Ti ekran kartından gücünü alırken yanında 512GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
En azından ekran kartı daha iyi konulmuş. Ama ikisi de bence alınmaz, hem kötü hem de pahalı.
Kullandın mı? Ben açıkçası PSU hakkında yorum yapamam tek.Kanka leş bir sistem, bilmesek bu kadar insan söylemeyiz böyle bir şey. Bu fiyata kat kat iyileri var.