Neler Yeni

izoly kasa+psu almak mantıklı mı kasa ses çıkarır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Yılmaz ÖZER
Instagram
yusufyilmazozer
ürün linki alt kısımda benim psu dan ses geldiği için değiştirmek istiyorum almışken yanında f/p olarakda bi kasa alayım dedim sizce mantıklı mı psu ses çıkarır mı

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Mantıksız, bütçeniz nedir ? Daha iyisi alınabilir izoly ve turbox tavsiye etmem.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
ürün linki alt kısımda benim psu dan ses geldiği için değiştirmek istiyorum almışken yanında f/p olarakda bi kasa alayım dedim sizce mantıklı mı psu ses çıkarır mı

PSU ses çıkarır mı bilmem ama güvenilir değil. Eger bütçeniz 500 TL civarındaysa sistemi uzay montaj kullanıp sonra kasa almanızı öneririm.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Rgbli ışıklı mışıklı moruq.
ALINMAZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Yılmaz ÖZER
Instagram
yusufyilmazozer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıksız, bütçeniz nedir ? Daha iyisi alınabilir izoly ve turbox tavsiye etmem.
ben sadece psu alacaktım sonra dedim ki bari kasa+psu alayım önereceğiniz psu veya psu+kasa varmı 500w 80+ yeterlidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Yılmaz ÖZER
Instagram
yusufyilmazozer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hani burda asıl olayım kasa değil psu hocam psu suna güvenebilirsek kasadan yana sıkıntı yok

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Onu alırsan evine bile bile bomba döşemiş olursun. Hep şunu söyledim bu tarz konularda. İzoly, TURBOX, AVANTRON, DRAGOS gibi yerlerden bırakın sistem almayı selam bile almayın. O denle kötü firmalar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Yılmaz ÖZER
Instagram
yusufyilmazozer
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yusuf Yılmaz ÖZER
Instagram
yusufyilmazozer
Onu alırsan evine bile bile bomba döşemiş olursun. Hep şunu söyledim bu tarz konularda. İzoly, TURBOX, AVANTRON, DRAGOS gibi yerlerden bırakın sistem almayı selam bile almayın. O denle kötü firmalar.
amaç psu almak yanına bide kasa alabilirmiyim dedim en ucuz oluru buydu kasayı salın psu nasıl hocam önemli olan o

Top Bottom