Neler Yeni

İzoly N12X Nasıldır

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu sistemi bir tanıdık almak istedi küçük çocuğu hem online ders görsün hem de biraz oyun oynaması için. Satın aldı ve kurulumunu yaptım. 3800 liraya belki de bu özelliklerde komple sistem toparlamak imkansız bu devirde bu bir gerçek. İşlemcisi yeni nesil değil evet ama yine de iş görüyor ve üzmüyor. Dolandırıcılık kısmına gelince bence ön yargılı davranılıyor. Özelliklerin de ne yazıyorsa aynısı geldi. Malzeme kaliteleri bence o fiyata gayet güzel. Kasa rgb ledli fanlarla beraber geliyor ve ön-yan cam komple. Çok büyük beklentiniz yoksa eğer alınabilir sistem bana kalırsa.
Şunuda belirtiyim ilk başta bende uzak durulması gerek diye düşündüm ama kullanım alanını ve fiyatını göz önünde bulundurup alınamayacak sistem olmadığına karar verdim.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Uzak dur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemi bir tanıdık almak istedi küçük çocuğu hem online ders görsün hem de biraz oyun oynaması için. Satın aldı ve kurulumunu yaptım. 3800 liraya belki de bu özelliklerde komple sistem toparlamak imkansız bu devirde bu bir gerçek. İşlemcisi yeni nesil değil evet ama yine de iş görüyor ve üzmüyor. Dolandırıcılık kısmına gelince bence ön yargılı davranılıyor. Özelliklerin de ne yazıyorsa aynısı geldi. Malzeme kaliteleri bence o fiyata gayet güzel. Kasa RGB ledli fanlarla beraber geliyor ve ön-yan cam komple. Çok büyük beklentiniz yoksa eğer alınabilir sistem bana kalırsa.
Şunuda belirtiyim ilk başta bende uzak durulması gerek diye düşündüm ama kullanım alanını ve fiyatını göz önünde bulundurup alınamayacak sistem olmadığına karar verdim.
Elektirik kesintisi ve anlık voltajda kasa havaya uçar benden söylemesi

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uzak dur

Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektirik kesintisi ve anlık voltajda kasa havaya uçar benden söylemesi

Elektrik konusu her elektronik parçanın başına gelebilecek olan konu o yüzden bir nevi şans işi o konuda aksi yorum yapamam. Dediğim gibi yüksek fiyat veremeyen veya çocuk ufak idare etsin diye fazla beklentisi olmayan kişiler için uygun gibi geldi bana.

Edit:Komik olan nedir acaba merak ettim? Ben toplama pc alma taraftarı olan bir insanım. Bu markayı savunma gibi durumumda yok. Herkes toplama pc yapabilecek bilgiye sahip ve alacak diye bir kanunda yok. Ben sadece yaşadığım tecrübeyi aktardım. Dalga geçer gibi ifade koyacağınıza buyurun elle tutulur başınıza gelen bir olayı paylaşın bende dahil olmak üzere bütün forum bilgilensin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,161
Üyeler
165,295
Son üye
myavas
Top Bottom