Neler Yeni

Jabra Elite 3 Active vs Anker Soundcore Life Note 3i

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
Başlıktaki iki kulaklığın arasında kaldım. Ne farkları vardır? Özellikle ses kalitesi olarak hangisi daha iyidir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
jabra ses kalitesi olarak daha iyidir. ama ses yüksekliği düşük.

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
hocam aldım kulaklığı ses yüksekliği baya iyi. sadece kulaklığın üzerinden de sesi açmak lazım bayağı.
hayırlı olsun hocam galaxy buds 2 pro ile kıyasla düşüktü ama zaten hiçbir zaman son ses kullanmıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullandığım telefon ile de alakalı olabilir.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam aldım kulaklığı ses yüksekliği baya iyi. sadece kulaklığın üzerinden de sesi açmak lazım bayağı.
Hocam şu an ben de konudaki iki kulaklık ve freebuds se2 arasındayım. Önerir misiniz jabrayı? Bu bütçede bildiğiniz başka var mı?

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu an ben de konudaki iki kulaklık ve freebuds se2 arasındayım. Önerir misiniz jabrayı? Bu bütçede bildiğiniz başka var mı?
hocam şuan gördüm mesajınızı. bayağı kullandım jabrayı. kulakta ki şarjı gaayet yeterli. anc si de güzel çalışyor. sadece kendi şeffaf modu olan hearthrough biraz ses yükseliği olarak yetersiz kalıyor ama genel senaryoda iyi. kulaklıkta rahatsız olduğum nokta şu, bazen telefonu cebime atıyorum kesilmeye başlıyor sesler falan. kullandığım telefon huawei mate 10 lite. telefonla ilgili olma olasılığı da yüksek. genel olarak ses kalitesi de yüksekliği de güzel. eğer alırsanız kulaklığın üzerinde ikisini de kullanırken sağ kulaklığa basılı tutup sesi fulleyin çünkü öbür türlü yetersiz kalır. hem telefon hem kulaklığı fulleyince de ses yüksekliği yeterli diyebilirim. biraz daha isterdim fakat kötü bir seviyede değil. yaklaşık 1300tlye aldığımı düşünürsek ben memnunum diyebilirim. xiaomi airdots sanırım ismi ondan kullanıyordum senelerdir buna geçtim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam şuan gördüm mesajınızı. bayağı kullandım jabrayı. kulakta ki şarjı gaayet yeterli. anc si de güzel çalışyor. sadece kendi şeffaf modu olan hearthrough biraz ses yükseliği olarak yetersiz kalıyor ama genel senaryoda iyi. kulaklıkta rahatsız olduğum nokta şu, bazen telefonu cebime atıyorum kesilmeye başlıyor sesler falan. kullandığım telefon huawei mate 10 lite. telefonla ilgili olma olasılığı da yüksek. genel olarak ses kalitesi de yüksekliği de güzel. eğer alırsanız kulaklığın üzerinde ikisini de kullanırken sağ kulaklığa basılı tutup sesi fulleyin çünkü öbür türlü yetersiz kalır. hem telefon hem kulaklığı fulleyince de ses yüksekliği yeterli diyebilirim. biraz daha isterdim fakat kötü bir seviyede değil. yaklaşık 1300tlye aldığımı düşünürsek ben memnunum diyebilirim. xiaomi airdots sanırım ismi ondan kullanıyordum senelerdir buna geçtim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,397
Üyeler
160,843
Son üye
Foxaz
Top Bottom