hocam aldım kulaklığı ses yüksekliği baya iyi. sadece kulaklığın üzerinden de sesi açmak lazım bayağı.jabra ses kalitesi olarak daha iyidir. ama ses yüksekliği düşük.
hayırlı olsun hocam galaxy buds 2 pro ile kıyasla düşüktü ama zaten hiçbir zaman son ses kullanmıyoruz.hocam aldım kulaklığı ses yüksekliği baya iyi. sadece kulaklığın üzerinden de sesi açmak lazım bayağı.
Hocam şu an ben de konudaki iki kulaklık ve freebuds se2 arasındayım. Önerir misiniz jabrayı? Bu bütçede bildiğiniz başka var mı?hocam aldım kulaklığı ses yüksekliği baya iyi. sadece kulaklığın üzerinden de sesi açmak lazım bayağı.
hocam şuan gördüm mesajınızı. bayağı kullandım jabrayı. kulakta ki şarjı gaayet yeterli. anc si de güzel çalışyor. sadece kendi şeffaf modu olan hearthrough biraz ses yükseliği olarak yetersiz kalıyor ama genel senaryoda iyi. kulaklıkta rahatsız olduğum nokta şu, bazen telefonu cebime atıyorum kesilmeye başlıyor sesler falan. kullandığım telefon huawei mate 10 lite. telefonla ilgili olma olasılığı da yüksek. genel olarak ses kalitesi de yüksekliği de güzel. eğer alırsanız kulaklığın üzerinde ikisini de kullanırken sağ kulaklığa basılı tutup sesi fulleyin çünkü öbür türlü yetersiz kalır. hem telefon hem kulaklığı fulleyince de ses yüksekliği yeterli diyebilirim. biraz daha isterdim fakat kötü bir seviyede değil. yaklaşık 1300tlye aldığımı düşünürsek ben memnunum diyebilirim. xiaomi airdots sanırım ismi ondan kullanıyordum senelerdir buna geçtim.Hocam şu an ben de konudaki iki kulaklık ve freebuds se2 arasındayım. Önerir misiniz jabrayı? Bu bütçede bildiğiniz başka var mı?
Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam sağolunhocam şuan gördüm mesajınızı. bayağı kullandım jabrayı. kulakta ki şarjı gaayet yeterli. anc si de güzel çalışyor. sadece kendi şeffaf modu olan hearthrough biraz ses yükseliği olarak yetersiz kalıyor ama genel senaryoda iyi. kulaklıkta rahatsız olduğum nokta şu, bazen telefonu cebime atıyorum kesilmeye başlıyor sesler falan. kullandığım telefon huawei mate 10 lite. telefonla ilgili olma olasılığı da yüksek. genel olarak ses kalitesi de yüksekliği de güzel. eğer alırsanız kulaklığın üzerinde ikisini de kullanırken sağ kulaklığa basılı tutup sesi fulleyin çünkü öbür türlü yetersiz kalır. hem telefon hem kulaklığı fulleyince de ses yüksekliği yeterli diyebilirim. biraz daha isterdim fakat kötü bir seviyede değil. yaklaşık 1300tlye aldığımı düşünürsek ben memnunum diyebilirim. xiaomi airdots sanırım ismi ondan kullanıyordum senelerdir buna geçtim.