🔥İndirim James Donkey 120 mm RGB Sıvı Soğutucu 1.199 TL

120 mm sıvı soğutucu iyi soğutmaz ama 4 bakır borulu kule tipi soğutucu fiyatında satılıyor. Ryzen 5 7500F bi zahmet soğutsun. Görsel isteyen kişileri tatmin eder.

Alınmaz
En az 2 kat daha iyi soğutur

Bu bile eşek sıvı soğutma dan daha iyi soğutur

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Çok sıvı soğutma merağınız varsa paraya kıyıp en az 240mm almalısınız arkadaşlar (alttaki ürün için +800TLcik+89TLcik kargo)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Çok sıvı soğutma merağınız varsa paraya kıyıp en az 240mm almalısınız arkadaşlar (alttaki ürün için +800TLcik)
sinerji ücretsiz kargo gönderimine mi başladı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120 mm sıvı soğutucu iyi soğutmaz ama 4 bakır borulu kule tipi soğutucu fiyatında satılıyor. Ryzen 5 7500F bi zahmet soğutsun. Görsel isteyen kişileri tatmin eder.

2yıl garanti süreci boyunca kullanılır. 2 yıl sonunda ne olacağı herkes için sürpriz olur :)

sinerji ücretsiz kargo gönderimine mi başladı :D
Unutmuşum o detayı düzenledim mesajımı :D
Ulen monitör alayım diyorum Sinerji den 159TL kargo yazıyor elim gitmiyor yemin ediyorum sırf o kargo ücreti yüzünden.

Aigo 120 mm sıvı soğutucu Ryzen 5 7500F'i gayet iyi soğutmuş. Nereye i5 14400F soğutamıyor?
Soğutmuş da o sıvı soğutmanın haline acırım ben. 66-67 derecelerde tutabilmek için adım gibi eminim fanları maksimuma yakın bir seviyede çalışıyordur, yaptığı gürültü de cabası. Ömrü kısa olur.
Edit: Fanları demişim kusura bakmayın tek fanın canı çıkıyordur.

Ulen monitör alayım diyorum Sinerji den 159TL kargo yazıyor elim gitmiyor yemin ediyorum sırf o kargo ücreti yüzünden.

Soğutmuş da o sıvı soğutmanın haline acırım ben. 66-67 derecelerde tutabilmek için adım gibi eminim fanları maksimuma yakın bir seviyede çalışıyordur, yaptığı gürültü de cabası. Ömrü kısa olur.
Abdullah Hacıgül gayet keyifli olduğunu söylemiş. Sıradan bir kasada test yapılmış sesli olsa söylerdi.

Sinerji'den bugüne kadar hiç alışveriş yapmadım çünkü gerçekten kargo ücretlerini her seferinde alıyorlar. Kimseyi de oraya yönlendirmedim, her zaman başka firmaları tercih ediyorum. 1000 TL altı ürünlerde kargo ücreti alınsa anlayabilirim ama her ürünün bedeline bakmadan sürekli kargo ücreti kesiyorlar. Ne açgözlü firma! Hazır sistem alınca da muhtemelen iyi bir kargo parası çıkarıyorlardır :)

Sinerji'den bugüne kadar hiç alışveriş yapmadım çünkü gerçekten kargo ücretlerini her seferinde alıyorlar. Kimseyi de oraya yönlendirmedim, her zaman başka firmaları tercih ediyorum. 1000 TL altı ürünlerde kargo ücreti alınsa anlayabilirim ama her ürünün bedeline bakmadan sürekli kargo ücreti kesiyorlar. Ne açgözlü firma! Hazır sistem alınca da muhtemelen iyi bir kargo parası çıkarıyorlardır :)
Çok basit be hocam ürünün fiyatının üzerine ekle kargo ücretini aşağıya da yeşil ama kalın bir yazı tipiyle Ücretsiz Kargo! :) şeklinde bir şey yaz gönlümüz ferah alalım yahu :D Yıllardır aynı şey
Abdullah Hacıgül gayet keyifli olduğunu söylemiş. Sıradan bir kasada test yapılmış sesli olsa söylerdi.
Stok fandan daha iyi olduğunu söylemiş zaten ama videonun bazı kısımlarında bu tarz bir sistem için hava soğutma önerdiğini söylüyor.

Geri