James Donkey 24 inç monitör Alınır mı?

Reaksiyon skoru
69
Dedigim gibi bütcemi en fazla buna yetiyor ve ozellikleri hosuma gitti 1ms ve 144 hz va panel ve ölü piksel garantili sizin dusunceleriniz nedi monitor hakkinda

Max bütce ne?

Bu var.

Bu var.
Bunu kesinlikle almayın önermeyin. Çok sorunlu aşırı ghosting var.

• Hahaha
Reaksiyonlar: PROZ
Bu var.
4 ms tepkime suresi var

Kaynak?

1MS ile 4MS arasındaki farkı anlıyorsan gel yarın robot olarak işe başla.
kardeşim bilmiyorsan yorum yapma sen anlayamazsın ben anlayamam ama ekran kartı ve işlemcinin arasında 4 ms olayı çok farklıdır. GtG diye bir olay vardır bunda oda yok griden griye 4 ms o bile çok yüksek normal olarak aşırı ghosting var biraz araştır öyle yorum yap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hadi bilgin yok gtg mprt falan herkesin aynı şeyden şikayet etmesi demi dikkatini çekmiyor. Bana atar yapacağına gel işe başla falan diye bir araştır öyle yorum yap.

kardeşim bilmiyorsan yorum yapma sen anlayamazsın ben anlayamam ama ekran kartı ve işlemcinin arasında 4 ms olayı çok farklıdır. GtG diye bir olay vardır bunda oda yok griden griye 4 ms o bile çok yüksek normal olarak aşırı ghosting var biraz araştır öyle yorum yap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hadi bilgin yok gtg mprt falan herkesin aynı şeyden şikayet etmesi demi dikkatini çekmiyor. Bana atar yapacağına gel işe başla falan diye bir araştır öyle yorum yap.
Peki birsey sorucam James Donkey 24 inc monitor Alınır mı? sence

Peki birsey sorucam James Donkey 24 inc monitor Alınır mı? sence
tam modelini at arasıtrayım kardeşim. Pek bir bilgim yok. Gamepower kullandım ondan memnundum ama JD hiç kullanmadım Kullanan pekte tanıdığım yok ama araştırırım senin için.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
Geri