elamigooss
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Dedigim gibi bütcemi en fazla buna yetiyor ve ozellikleri hosuma gitti 1ms ve 144 hz va panel ve ölü piksel garantili sizin dusunceleriniz nedi monitor hakkinda
O bütcede ona denk monitor varmk bilmiyorumHiç alternatif yok ise alınabilir.
1400Max bütce ne?
Bunu kesinlikle almayın önermeyin. Çok sorunlu aşırı ghosting var.Bu var.![]()
Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.255,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4 ms tepkime suresi varBu var.![]()
Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.255,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kaynak?Bunu kesinlikle almayın önermeyin. Çok sorunlu aşırı ghosting var.
1MS ile 4MS arasındaki farkı anlıyorsan gel yarın robot olarak işe başla.4 ms tepkime suresi var
Arasinda bir fark yoksa butun urunleri ayni ms olarak uretsinler ozamanKaynak?
1MS ile 4MS arasındaki farkı anlıyorsan gel yarın robot olarak işe başla.
kardeşim bilmiyorsan yorum yapma sen anlayamazsın ben anlayamam ama ekran kartı ve işlemcinin arasında 4 ms olayı çok farklıdır. GtG diye bir olay vardır bunda oda yok griden griye 4 ms o bile çok yüksek normal olarak aşırı ghosting var biraz araştır öyle yorum yap.Kaynak?
1MS ile 4MS arasındaki farkı anlıyorsan gel yarın robot olarak işe başla.
forum.donanimarsivi.com
Peki birsey sorucam James Donkey 24 inc monitor Alınır mı? sencekardeşim bilmiyorsan yorum yapma sen anlayamazsın ben anlayamam ama ekran kartı ve işlemcinin arasında 4 ms olayı çok farklıdır. GtG diye bir olay vardır bunda oda yok griden griye 4 ms o bile çok yüksek normal olarak aşırı ghosting var biraz araştır öyle yorum yap.
Samsung LC24RG50FQMXUF Monitör De Ghosting Sorunu
144Hz 4Ms içinden 1.4 Hdmi Kablosu çikiyor onunla kullandım O kablo ile 144Hz alabiliyorum Fresync de açık Lakin Ets2 De ghosting yaşıyorum😡 Viraj dönerken Arabaların kenarindan Ghosting oluyor ne yapmalıyım? 1610987040 144Hz 4Ms içinden 1.4 Hdmi Kablosu çikiyor onunla kullandım O kablo ile...forum.donanimarsivi.com
Samsung LC24RG50FQMXUF ghosting sorunu
Ben de FreeSync açıktı. Kapattım. Oyun kısmından yanıt süresini en hızlıya ayarladım. Daha da azaldı.www.technopat.net
Samsung LC24RG50FQMXUF ghosting sorunu
Ben de FreeSync açıktı. Kapattım. Oyun kısmından yanıt süresini en hızlıya ayarladım. Daha da azaldı.www.technopat.net
![]()
Hepsiburada Monitör ve Samsung Şikayetleri - Şikayetvar
Hepsiburada için yazılan Monitör ve Samsung şikayetleri için tıklayın! Hepsiburada hakkında kullanıcı yorumları, Monitör ve Samsung şikayetleri sikayetv...www.sikayetvar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hadi bilgin yok gtg mprt falan herkesin aynı şeyden şikayet etmesi demi dikkatini çekmiyor. Bana atar yapacağına gel işe başla falan diye bir araştır öyle yorum yap.
tam modelini at arasıtrayım kardeşim. Pek bir bilgim yok. Gamepower kullandım ondan memnundum ama JD hiç kullanmadım Kullanan pekte tanıdığım yok ama araştırırım senin için.Peki birsey sorucam James Donkey 24 inc monitor Alınır mı? sence