720 malzeme kalitesi daha kötü 712 den ikisinide kullandım.720 var daha iyi
Aynen bende bile var evde duruyor fakat genel olarak bence kalitesiz bir markaydı. Sadece kulaklıkları idare ediyordu.710 falan tr de çok tuttu donanım arşivide videosunu çekmişti
Knka konu daki denilen kulaklıklar 300tl fln haberin olsun![]()
Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu kulaklık çok kaliteli hele mikrofon kalitesini tartışmam asla.
İlk defa bu kadar kalite düşük ürün deneyimi yaşadım! Sonra corsair vb denedim rahatlğı hissetim bu sefer buda kırıldı en iyisi steelseries oda cok pahalı artık 7 si iyidi.James Donkey kulaklıklara noldu hiçbir yerde göremiyorum 710 711 712 yi
gamepower fujine noldu bu arada herkes reklam yaptı kısa sure once satışı yok kulaklıgın![]()
Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu kulaklık çok kaliteli hele mikrofon kalitesini tartışmam asla.
biliyorum dolar kuru zamı almadı o kulaklıklar o yüzden 5 sene 300 lira kalması normal değil üretimi durdu yoksa günümüzde 800 liraya rahat satılırdı.Knka konu daki denilen kulaklıklar 300tl fln haberin olsun
onun stoğu da bitti 450tl ye çıkmıştı en son 1k ya satılıyordu enflasyondan çok etkilenmiştigamepower fujine noldu bu arada herkes reklam yaptı kısa sure once satışı yok kulaklıgın