Bu bir sorun değildir,çoğu kulaklıkta olan bir şeykulaklık tan eşit ses geliyor.ama,kulaklık üzerindeki tuşu iyice kısınca,soldan ses geliyor,ama sagdan gelmiyor.bu sorun nedir?
Normal, iyice kıstıgımda benim kulaklıktan da bir taraftan ses gelmiyor.kulaklık tan eşit ses geliyor.ama,kulaklık üzerindeki tuşu iyice kısınca,soldan ses geliyor,ama sagdan gelmiyor.bu sorun nedir?
Evet gerekmiyor,büyük ihtimalle ses tekerleği en düşükteyken geliyordur o ses ve aşırı düşük ses ile kullanmayacağınız için sıkıntı yokgerçekten mi?yani kulaklıgı iade etmem gerekmiyor?
çok teşekkür ederim.Evet gerekmiyor,büyük ihtimalle ses tekerleği en düşükteyken geliyordur o ses ve aşırı düşük ses ile kullanmayacağınız için sıkıntı yok
çok teşekkür ederim.Normal, iyice kıstıgımda benim kulaklıktan da bir taraftan ses gelmiyor.
Evet gerekmiyor,büyük ihtimalle ses tekerleği en düşükteyken geliyordur o ses ve aşırı düşük ses ile kullanmayacağınız için sıkıntı yok
peki kulaklıktaki 7.1 i açmam gerekiyor mu?yada kendisi otomatik açıyormu?Normal, iyice kıstıgımda benim kulaklıktan da bir taraftan ses gelmiyor.
Çoğunlukla açık geliyor fakat yazılım üzerinden de ayar yapabilirsin.çok teşekkür ederim.
Post automatically merged:
çok teşekkür ederim.
Post automatically merged:
peki kulaklıktaki 7.1 i açmam gerekiyor mu?yada kendisi otomatik açıyormu?