170 TL'ye aldım 710 u, 170 TL'ye alınır ama 240tl bütçede alınmazArkadaşlar 240 TL bütçem var.İncehesapta James Donkey 711 ve 710 indirime girmiş. Bunlar alınır mı? Alınsa bile hangisi alınmalı
şahsen bekle bazen çok iyi çıkıyor. ben 139tl 710 aldım baya iyi sıkıntısı yokPeki yarın akşam incehesap gaming gecesi beklenmeli mi yoksa hemen gidip alayım mı bişeyler
tamam kankaşahsen bekle bazen çok iyi çıkıyor
Aga sakın bulaşma geçenlerde 710 aldım keşke almasaydım discordda biri konuşurken sol taraf cızırtı yapıyor sağ tarafın sesi sola göre daha fazla çıkıyor sıkıntılı modeller bunlar bence hiç bulaşmaArkadaşlar 240 TL bütçem var.İncehesapta James Donkey 711 ve 710 indirime girmiş. Bunlar alınır mı? Alınsa bile hangisi alınmalı
yok kanka almayacam zaten.Forumlarda falan alınmaz diyolar hep.Yarınki gaming gecesini beklicem.Ordan da bişey çıkmazsa rampage bakcamAga sakın bulaşma geçenlerde 710 aldım keşke almasaydım discordda biri konuşurken sol taraf cızırtı yapıyor sağ tarafın sesi sola göre daha fazla çıkıyor sıkıntılı modeller bunlar bence hiç bulaşma
şahsen alınır 710 ama o fiyata değil bende var dip ses veya birinden çok öbüründen az sıkıntım yok 1 sene oldu kullanalıyok kanka almayacam zaten.Forumlarda falan alınmaz diyolar hep.Yarınki gaming gecesini beklicem.Ordan da bişey çıkmazsa rampage bakcam